Rachel Hazes over Roxeanne Hazes: 'Praat heel lelijk over mij'

Entertainment
woensdag, 04 oktober 2023 om 8:51
rachel hazes roxeanne hazes praten
Rachel Hazes laat steeds meer lijken dat ze haar eigen dochter Roxeanne Hazes aan ziet als haar aartsvijand. "Eigenlijk vind ik het een beetje respectloos."

Rachel Hazes vs Roxeanne Hazes

Rachel Hazes lijkt moeite te hebben met het feit dat Roxeanne Hazes openlijk heeft uitgesproken dat ze wellicht onterecht de verantwoordelijkheid heeft over de nalatenschap van André Hazes sr. Het lijkt erop dat de maat vol was voor Roxeanne toen Rachel op televisie verscheen met allerlei Hazes-merchandise, zoals badslippers en vliegers. Roxeanne wil nu graag de beheersing van de nalatenschap van haar moeder over te nemen. Dus is ze een rechtszaak gestart.
Tijdens het overlijden van André Hazes sr. bevond Rachel zich in een scheiding met hem, en in de erfenis is duidelijk vermeld dat ze in dat geval geen aanspraak meer heeft op zijn nalatenschap. Toch lijkt het erop dat Rachel al geruime tijd betrokken is bij de commerciële aspecten van de Hazes-erfenis. Het is vrij wel duidelijk dat dit conflict een blijvende scheur in de band tussen moeder en dochter zal creëren. Rachel uit steeds vaker scherpere kritiek op Roxeanne. Onlangs maakte ze zelfs op nationale televisie een smakeloze grap over Rox, wat suggereert dat Rachel haar dochter nu beschouwt als een soort vijand, een antagonist in hun relatie.

Raar gedrag

Onlangs verscheen Rachel bij een van haar rechtszaken en dringt erop aan dat Roxeanne als getuige wordt opgeroepen. Toch weigert Roxeanne hieraan deel te nemen. " Dat vind ik heel bijzonder. Eigenlijk vind ik het ook een beetje respectloos. Niet alleen naar mij, maar ook naar de rechter ." Vertelt Rachel in de Party. " Ik kan alleen zeggen wat ik zelf zou hebben gedaan in haar geval: ik was er wél geweest.
" Rachel vindt dat Roxeanne raar gedrag vertoont. " Het wordt nu makkelijk afgedaan doordat er een verklaring werd voorgelezen van Rox. Ze hadden er blijkbaar moeite mee om zelf te komen. Maar ze had er geen moeite mee om heel lelijke dingen over haar vader en mij te zeggen bij Beste Zangers. In mijn ogen klopt dat niet. "

Moeizame jeugd

Roxeanne heeft in het programma vertelt over haar moeizame jeugd. " Het zijn nogal beweringen geweest, die ze daar heeft gedaan. Dat wij Roxie bij nudisten brachten om op haar te passen. Dat ze tien jaar huilend het repertoire van haar vader heeft gezongen. Dat ik na het overlijden van haar vader negen maanden mijn kind zou hebben verwaarloosd."
Ze vervolgt: " Terwijl iedereen om ons heen wel weet dat ik gewoon netjes bij mijn kinderen was. Natuurlijk heb ik keihard moeten werken na André’s overlijden, maar er is toch niets mis met een werkende moeder? Als mijn kinderen uit school kwamen, waren ze gewoon netjes bij mij op de zaak. Daar was een soort woonkamer en daar werd gewoon gekookt."