Anouk markeert jubileum met Dominique: 'I love you'

Entertainment
dinsdag, 16 januari 2024 om 14:26
ontwerp zonder titel 2024 01 16t140801733
Anouk en haar man Dominique vieren vandaag een mijlpaal, want het stel is al negen jaar samen. Anouk deelt liefdevolle foto's om dit jubileum te markeren.

'All-in'

Anouk en haar man Dominique zijn inmiddels al een tijdje gelukkig getrouwd, maar dat was wel bijna anders geweest. “Ik vroeg hem na een tijdje om na te denken over wat hij wilde, want hij had een kinderwens en ik was daar wel klaar mee. Maar na twee maanden kwam hij erop terug en zei: ik wil bij jou zijn, met de kinderen. Toen dacht ik: ja, wat is liefde als ik hem zijn wezenlijke wens onthoud?” , vertelde de zangeres.
“Voor het eerst in mijn leven heb ik een man die altijd blij is om me te zien. Die met open armen op me staat te wachten als ik aan kom rijden. Een man met dezelfde normen en waarden als ik, die in dezelfde tijdzone leeft als ik en niet ‘s middags zijn bed uit komt en naar de studio gaat. Die alles doet met mij en mijn kinderen, een man die all in is."

Jubileum

" We hebben negen jaar volbracht als een sprint"
, schrijft Anouk onder een serie foto's waarop ze naar elkaar glimlachen en lijken te dollen. " Voor mij ben je perfect op elke manier en het grootste geschenk van God. Gelukkige 9e verjaardag voor ons. I love you."
Ook Dominique plaatst drie liefdevolle foto's. " Gelukkige 9e verjaardag, schat!", pent hij erbij. " Ik ben gezegend om jou in mijn leven te hebben. Je hebt er alles aan gedaan om me comfortabel en gelukkig te houden, en je bent de beste vrouw en moeder voor onze kinderen. I love you!"
Anouk en Dominique gaven elkaar het jawoord op 11 juni 2022, te midden van ongeveer 40.000 fans tijdens haar concert op het Malieveld in haar geboortestad Den Haag.

Ging niet altijd goed

Anouk liep in het verleden regelmatig vast in haar vorige relaties, omdat ze liever de vrede in huis wilde bewaren. “ Mensen denken dat ik niet op mijn mondje ben gevallen, maar in relaties was ik een beetje een lulletje. Ik heb te veel gepikt en geslikt omdat ik zo graag wilde dat het lukte. Sowieso omdat er kinderen in het spel waren, maar ook voor mezelf.
Toen het even niet zo lekker liep tussen Anouk en Dominique ging ze er goed bij zitten en nadenken, en heeft ze ervoor gekozen om alles op alles te zetten. “ Dus toen we vastliepen, hebben we met zo’n communicatiecoach gepraat . Deze man ging niet vreemd, deed niks verkeerd en ik wist: dit is de moeite van het oplossen waard. Dominique geeft veiligheid en vertrouwen, en dat kende ik helemaal niet zo.