Dave Roelvink ging twee keer vreemd op Jazzlyn: 'Schijnheilig'

Entertainment
door Indy
dinsdag, 16 januari 2024 om 16:28
dave roelvink vreemdgaan
Yvonne Coldeweijer deelt op haar Instagramstory een scoop over Dave Roelvink. Vorige maand kondigden Dave aan dat hij en zijn vriendin Jazzlyn uit elkaar zijn. De twee zouden enkel door het leven gaan als de 'ouders van hun zoon', maar volgens de juicekoningin steekt het verhaal anders in elkaar.

Schijnheilig

Dave Roelvink en Jazzlyn maakten afgelopen december bekend dat zij hun relatie hebben verbroken. Op Instagram schreef Dave dat hij en Jazzlyn enkel nog bij elkaar waren voor hun zoontje Dean. Toch besloot het stel om een punt achter hun relatie te zetten, omdat Dave uit uit ervaring weet dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft. "M ijn ouders zijn vroeger ook puur voor mijn broer en mij te lang bij elkaar gebleven en dat hebben wij niet positief ervaren” , schrijft hij op Instagram.
Yvonne Coldeweijer schrijft op Instagram dat ze vanaf het moment dat Dave dit bericht plaatste niet geloofde dat hij de waarheid vertelt. " In de grotemensenwereld mag een inkakkertje in je relatie natuurlijk nooit een reden zijn van een scheiding tussen twee ouders, met grote gevolgen voor het opgroeien van je kind." Volgens haar was zijn statement dan ook niet geloofwaardig. "Mijn enige conclusie uit de break up was dat ik zeker wist dat Jazzlyn helemaal klaar moest zijn met deze gozer, omdat hij zoveel vreemdging. Je dumpt niet zomaar de vader van je kind."

Vreemdgaan

Enige tijd geleden bracht Yvonne het nieuws dat Dave in september vreemd is gegaan met een meid uit Ermelo. Volgens de juicekoningin doet Dave wel eens een samenwerking met een bedrijf dat ijsbaden verkoopt. Daar werkt een vrouw uit Ermelo die hij via dat bedrijf heeft leren kennen. Toen Dave moest draaien bij een café in de buurt, heeft hij de vrouw in kwestie gevraagd om naar zijn optreden te komen.
De vrouw besloot om te komen, maar hier bleef het niet bij. De twee zijn na het optreden samen naar een hotel gegaan. Daar zou Dave verdovende middelen hebben besteld. Door de verdovende middelen was Dave helemaal van de kaart en besloot hij om een dame van plezier te bestellen. Deze stond opeens in de kamer en de vrouw uit Ermelo schrok hiervan. Zij had geen behoefte aan de avontuurtjes met de dame van plezier, dus deze werd weer naar huis gestuurd.

Afkickkliniek

Volgens Yvonne belde Jazzlyn Dave de volgende ochtend op met de vraag waarom hij in vredesnaam in een hotel was. "En zo is ze er dus achter gekomen dat hij vreemdging!" , schrijft de juicekoningin. "Toen heeft ze hem gedumpt en is hij linea recta naar Zuid-Afrika gevlogen om af te kicken. Waarschijnlijk dus als een soort 'sorry' naar haar toe, in de hoop dat zij hem zou vergeven."
Het zou niet de eerste keer zijn dat Dave vreemd is gegaan. Afgelopen zomer zou hij in Spanje vreemd zijn gegaan met een meid achter de bar. "Daar heb ik ook zeer betrouwbare spionnen over gesproken. Een barmeid oo Zo cliché", schrijft Yvonne. "Haar vertrouwen in hem is dus beschaamd en dat is voor de meeste mensen die wel loyaal zijn naar hun partner (en dus niet blijven voor het geld of de fame) niet te verkroppen."