Bas Smit en Nicolette van Dam gaan voor de ANWB look

Entertainment
door Tika
zaterdag, 06 mei 2023 om 11:43
bas smit en nicolette van dam gaan voor de anwb look 1
Bas Smit staat onder andere bekend om zijn nogal aparte kleding keuzes. Meestal houdt hij dit voor zichzelf, maar nu hijst hij zijn vrouw Nicolette ook in een bijzondere outfit.

Bas Smit en Nicolette van Dam samen met dochters in Thailand

Momenteel genieten Bas, Nicolette en hun dochters van het mooie Thailand. Het land staat onder andere bekend om de mooie tempels. Als je een tempel wil betreden moet je voldoen aan bepaalde kledingvoorschriften. Zo moeten je schouders en knieën bijvoorbeeld bedekt zijn. Gelukkig heb je in Thailand genoeg kraampjes waar je de welbekende olifant broeken kunt kopen. Natuurlijk komen ze ook met andere printjes. Bas zag een mooie regenboog broek hangen, die kon hij niet laten liggen.

'Next level ANWB'

Per toeval zag hij een jurk met dezelfde regenboog print hangen en natuurlijk moest hij die wel voor zijn vrouw kopen. Op Instagram showt hij de outfitjes. "Hahaha was niet makkelijk, maar het is me gelukt hoor. Had bij de tempel m'n nieuwe favo broek gekocht en zag toen een bijpassend jurkje voor Nic op de markt. Nic minder enthousiast, maar ik vind dit echt next level ANWB. K3 belde al of Nic niet af en toe kan invallen."