Kijk het Songfestival samen met Douwe Bob op zijn woonboot

Entertainment
door Denise
zaterdag, 06 mei 2023 om 14:50
ontwerp zonder titel 2023 05 02t105117288
Douwe Bob gaat iets heel speciaals doen, hij gaat namelijk zijn woonboot op de dag van het Songfestival op 13 mei verhuren. Hier komen hele bijzondere dingen bij kijken, want het wordt een ervaring die je nooit meer gaat vergeten! Zo ga je niet alleen het Songfestival kijken, maar je krijgt ook een miniconcert erbij én een ontbijtje op bed van hem.

Douwe Bob verhuurt zijn woonboot

De woningboot van Douwe staat al lange tijd op Booking.com
, maar hij gaat nu speciaal voor de finale van het Eurovisie Songfestival- finale zijn woonboot twee keer verhuren voor twee boekers. En hoe de avond gaat verlopen? Nou, eerst kijk je dus het songfestival met Douwe, dan volgt er nog meer muziek, namelijk een miniconcert van hem en alsof dat niet genoeg is, ga je óók nog eens barbecueën met hem.
Hierna ga je karaoke met hem doen en misschien zelfs duets zingen met hem om de avond af te sluiten. Wanneer je wakker wordt is het feestje zeker niet voorbij, want er wordt gewoon een heerlijk ontbijtje gebracht op bed door de zanger.

Boeken bij Booking.com

Is dit nou je droom en wil je hier al te graag bij zijn? Dat is zeker mogelijk! Op 8 mei om 9.00 kun je op de website of de app vanBooking.com voor maar € 20,23 deze special experience boeken! Maar je moet wel snel zijn, want deze actie is natuurlijk ontzettend gewild!