Bekende First Dates-barman stopt: 'Opzoek naar een nieuwe!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 30 april 2024 om 9:52
realitynl 48
First Dates, wie kent het niet? Het is een programma waarbij mensen die elkaar niet kennen, samen een hapje gaan eten. De bekende barman Victor Abeln geeft aan dat hij er voorlopig mee stopt. Niet getreurd: ze zijn op zoek naar een nieuw iemand die achter de bar wil staan!

First Dates

First Dates is vanaf 2013, met 21 seizoenen, op de Nederlandse buis te zien. Natuurlijk is niet iedere aflevering hetzelfde, zo zijn er speciale Valentijn-specials te zien, maar ook met VIPS. We kunnen allemaal wel veronderstellen dat barman Victor Abeln hét boegbeeld was van het programma. Zo konden mensen erg om hem lachen en stelde hij altijd goede vragen.

Victor Abeln stoppen First Dates

Victor heeft het volgende op zijn Instagram gedeeld: "Na meer dan vierduizend dates en allemaal prachtige, ontroerende, grappige en emotionele gesprekken aan dit barretje, stop ik er voorlopig mee." Maar voorlopig hoeven we Victor nog niet te missen, zo zal hij nog even te zien zijn in het programma en zal hij in de winter van 2024-2025 voor het laatst op televisie te zien zijn. De reden waarom Victor stopt, is omdat hij een wereldreis gaat maken! Na meer als 10 jaar als barman gedraaid te hebben in het liefdesprogramma, is het tijd dat Victor een eigen avontuur aangaat!

Reacties

Mensen reageren zowel verdrietig omdat Victor het programma gaat verlaten, maar anderen zien een kans om het werkje over te nemen. Zo reageren mensen met: "Oh ik voel me heel erg geroepen," en anderen met: "Nee!! Ik keek juist voor Victor deze show. Hij is onvervangbaar!"

 "Strikje overnemen"

Het avontuur van First Dates stopt niet, zo gaat het programma nog wel een tijdje door én zijn ze op zoek naar een nieuwe barkeeper. "Maar ben jij de allerleukste barkeeper van Nederland, en wil en kan jij in mijn schoenen treden, meld je dan aan," is wat Victor erover heeft gezegd. BNNVARA heeft de aanmelding voor de 'nieuwe Victor' maandag geopend. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website van First Dates. Over het termijn waarop je kan inschrijven, is nog niets bekend over gemaakt.