Zo zag Benjamin uit Winter Vol Liefde er voor zijn kaakoperatie uit

Entertainment
zaterdag, 30 december 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 12 15t151040992
Benjamin, een van de deelnemers aan Winter Vol Liefde, is op zoek naar een geschikte partner in Zwitserland. Ondanks zijn verblijf daar heeft hij de liefde tot nu toe nog niet gevonden. Benjamin heeft nooit eerder een relatie gehad en hoopt dat dit nu verandert. Benjamin deelt openhartig een moment uit zijn verleden dat hem heeft dwarsgezeten.

Type

Benjamin begint zijn dag het liefst in de zon op de piste, waar hij dagelijks geniet van een adembenemend uitzicht op de met sneeuw bedekte vlaktes. Deze levensgenieter heeft zijn potentiële partner veel te bieden, want hij is betrouwbaar, spontaan en zorgzaam. Naast zijn sportieve kant, waarin skiën een prominente rol speelt, ontspant hij graag op het terras met een drankje na een dag op de piste.
Het zou natuurlijk extra leuk zijn als zijn toekomstige levenspartner ook van wintersport en reizen houdt en Benjamin staat er zeker voor open om hem skiles te geven. Het belangrijkste voor Benjamin is dat zijn toekomstige liefde openstaat voor spontane avonturen in het leven, en de rest zal dan vanzelf volgen.

Benjamin voor kaakoperatie

Tijdens een date met Joshua deelt Benjamin meer over zichzelf. Hij onthult dat hij vroeger een 'centenbakkie' had vanwege een afwijking in zijn kaakstand. Zijn onderkaak stond te ver naar voren en zijn bovenkaak te ver naar achter, waardoor zijn tanden niet op elkaar stonden. Op een dag vroeg de tandarts zelfs hoe hij überhaupt at. Het werd al snel duidelijk dat er werk aan de winkel was voor Benjamin.
Ongeveer tweeënhalf jaar geleden heeft Benjamin een kaakoperatie ondergaan om het probleem aan te pakken. “ Dat is voor mij wel een heel belangrijk moment geweest in mijn leven. Dat je in de spiegel kijkt en denkt: Ik ben wel blij. Ik zie eruit zoals ik eruit wil zien
”, legt Benjamin uit. De hele situatie heeft een grote impact op hem gehad, maar nu straalt hij zelfvertrouwen uit.
Lovereality
is de archieven ingedoken om te zien hoe Benjamin eruitzag vóór zijn kaakoperatie. Wat ons betreft was hij ook toen al een leuke jongen!