4 dingen die je wil weten van The Masked Singer

Entertainment
zaterdag, 30 december 2023 om 10:30
ontwerp zonder titel 2023 12 27t102623436
Van hoge geldboetes tot onthullingen achter de schermen: The Masked Singer heeft zo zijn eigen geheimpjes. Maar geen zorgen, Veronica Superguide-redacteur Elsemieke Wormhoudt heeft alle geheimen voor ont achterhaald!

Welke geldboete staat er op het onthullen van geheimen in The Masked Singer?

Net als bij andere bekende programma's met BN'ers, zoals Expeditie Robinson en Wie is de Mol? , is het behouden van geheimen zoals de winnaar, de Mol, of de identiteit achter de kostuums cruciaal. Begrijpelijkerwijs wordt The Masked Singer ook streng beveiligd. Om de deelnemers en medewerkers te ontmoedigen om informatie te lekken, is er een aanzienlijke geldboete ingesteld. Elsemieke heeft de details over deze regeling:

Wie heeft kennis van de identiteiten achter de kostuums?

De producenten streven ernaar om de onthullingen zo goed mogelijk geheim te houden. Het gaat zelfs zo ver dat het aantal mensen dat daadwerkelijk op de hoogte is, zeer beperkt is, onthulde Elsemieke. En... behoort presentator Ruben Nicolai tot die selecte groep?

Hoe waarborgt het programma dat het publiek geen geheimen verklapt?

Binnen het publiek van The Masked Singer bevinden zich aanzienlijk wat mensen. Betekent dit dat zij allemaal weten wie er schuilgaat achter het onthulde kostuum? Nou... dat zit toch wat ingewikkelder in elkaar. Elsemieke heeft zich verdiept in het beleid voor het publiek en licht toe welke maatregelen de makers achter de schermen treffen.

Wat is de prijs van de pakken in The Masked Singer?

Benieuwd naar de kosten van die prachtige pakken? In een nieuwe TikTok-video onthult Elsemieke dat Samantha Steenwijk in 2020 heeft verteld dat haar pak 10.000 euro heeft gekost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de zangeres het pak moest teruggeven aan RTL ... Vandaar dat we de pakken ook in het buitenland zien .