Raven van Dorst koopt prachtige woning in Rotterdam

Entertainment
zaterdag, 30 december 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 12 27t114604992
Presentatrice Raven van Dorst, bekend van het programma Boerderij van Dorst waarin die twee bekende Nederlanders uitnodigt, woont niet alleen op de boerderij. Die heeft namelijk een charmant dubbel benedenhuis gekocht in de wijk Delfshaven in Rotterdam.

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst koestert een fantastische droom: leven op het platteland, zelf voedsel verbouwen en een duurzamer bestaan leiden. Om deze droom werkelijkheid te maken, nodigt Raven verschillende bekende Nederlanders uit op hun boerderij. Ze worden ondergedompeld in het boerenleven, werken op het land en Raven krijgt de gelegenheid om hun gasten allerlei persoonlijke vragen te stellen. Het programma biedt een authentieke blik op het plattelandsleven en geeft een inkijkje in het leven van de gasten terwijl ze zich uitleven op de boerderij.

Gasten

Seizoen na seizoen weet Raven opmerkelijke gasten
naar hun boerderij te lokken. Het lijkt erop dat beroemdheden zich er meer op hen gemak voelen dan in andere programma's. Eerdere gasten, onder wie Waylon en Katja Schuurman, voerden diepgaande gesprekken met Raven.
In het huidige seizoen zien we niet alleen vertrouwde gezichten, maar ook enkele relatief nieuwe bekendheden. Een daarvan is Petri, bekend van het programma B&B Vol Liefde . Opvallend is dat ze samen met Robert ten Brink op de boerderij verbleef, wat mogelijk een interessante dynamiek met zich meebrengt. Misschien kan Dr. Love, zoals Robert ook wel wordt genoemd, haar helpen bij het vinden van een nieuwe levenspartner in dit programma. De openhartige sfeer op de boerderij bevordert vaak diepgaande gesprekken en nieuwe ontmoetingen.

Nieuwe woning

Raven, ook bekend onder haar artiestennaam Ella Bandita, heeft een prachtige woning in Rotterdam gekocht. Die verwierf het huis voor een bedrag van 597.500 euro en financierde het met een hypotheek van 725.000 euro. Raven woont dus niet alleen op de boerderij , maar ook in de stad.
Het huis beslaat een woonoppervlakte van 133 vierkante meter en omvat in totaal vier kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is luxueus en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Ondanks de keuze voor een woning in de stad, geniet Raven gelukkig nog steeds van een stukje natuur in de tuin.
Bekijk alle foto's van de woning op de site van BekendeBuren .
ravenvandorstrotterdam 09
ravenvandorstrotterdam 03