Hier kun je Amy Rose uit Winter Vol Liefde van kennen

Entertainment
zaterdag, 30 december 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 2023 12 21t151000188
Amy Rose is zonder twijfel een van de meest opvallende deelnemers tot nu toe in Winter Vol Liefde. Deze jonge schoonheid verovert het hart van Saul in Zwitserland. Het is heel goed mogelijk dat je Amy Rose al ergens van kent.

Amy Rose

Amy Rose is een van de dames die heeft gereageerd op de oproep van Saul. De twintigjarige dame komt uit Veenendaal en is werkzaam als make-up artiest en stylist. De makelaar was onder de indruk van de slechts 20-jarige Amy Rose en nodigde haar uit in Zwitserland. Ze is de eerste dame die haar spullen heeft gepakt en is afgereisd naar Saul. “Ik ben wel goed voorbereid. Ik heb wel wat outfitjes en wat spulletjes mee” , zegt de styliste. “Ik houd wel van make-up hier en daar, van lekker gezellig uitgaan, een mooi kleedje aan, hakjes. Ik houd er wel van. Je leeft maar één keer zeg ik altijd en je moet er volop van genieten en je leeft voor jezelf.”
Toen Amy Rose de beelden van Saul voorbij zag komen, was ze gelijk onder de indruk van hem. “Ik zag hem op tv en ik dacht: Wow, ik ga reageren, helemaal leuk. Ik kan het nog niet helemaal geloven en nu sta ik hier in Zwitserland. Een beetje spannend, maar wel heel erg leuk.” Ze denkt een goede match te zijn met de makelaar. “Ik denk dat wij een match kunnen zijn ook qua gezelligheid en ik zag dat hij een familiepersoon is. Ik ook. Ik voelde een soort van connectie. Nu moet hij hem nog voelen, maar gaan we meemaken.”

Hier kun je Amy Rose van kennen

In Winter Vol Liefde
deelde Amy Rose tijdens haar gesprek met Saul in Zwitserland dat ze een half jaar op Curaçao heeft gewoond. Na enig digitaal onderzoek blijkt dat deze periode in 2021 was. Het interessante hieraan is dat Amy Rose gedurende die tijd op sociale media plotseling viraal ging met een opmerkelijk filmpje.
Het betreffende filmpje verspreidde zich als een lopend vuurtje en werd gedeeld op diverse platforms, variërend van Dumpert tot Skoften.net . In de aanloop naar de kerstdagen van 2021 besloot Amy Rose, uit verveling en voor de grap, een Coronatest te doen op een moment waarop het virus in volle opmars was. De humor van het moment vervloog echter al snel, want tot haar ontsteltenis testte Amy Rose positief, waardoor haar feestdagen plotseling een heel andere wending kregen. Overmand door emoties brak ze in tranen uit, met de hartverscheurende uiting: " Ik wil geen Corona! Ik wil naar huis ", terwijl de tranen over haar wangen rolden.
Als je een fervente volger bent van schoonheidswedstrijden, zou je Amy-Rose wellicht al eerder kunnen kennen. In 2018 maakte ze namelijk deel uit van de finale van de Miss Teen-verkiezingen van Miss Beauty Netherlands, terwijl ze slechts 15 jaar jong was.