Bibi Breijman en Waylon halen uit: 'Mijn grote zak opblazen'

Entertainment
door Lois
maandag, 29 januari 2024 om 10:46
bibi breijman waylon
Na heel veel drama maken Bibi Breijman en Waylon een opvallende entree op de rode loper van de nieuwe film 'Verliefd op Bali'. De media wil niets weten over de nieuwe film, het enige wat ze van twee BN'ers willen weten is hoe het in hun privéleven gaat.

Bibi Breijman en Waylon

We hebben inmiddels allemaal wel de verhalen van Bibi Breijman en Waylon gehoord. Waylon die meerdere keren de mist in zou gaan, de uithalen naar Yvonne Coldeweijer, de zwangerschapsmisselijkheid van Bibi en ga zo maar door.
Onlangs deelde Bibi op Instagram dat ze het helemaal gehad heeft met juicekanalen die continu roddels verspreiden. Op de rode loper van de nieuwe film 'Verliefd op Bali' laat Waylon weten dat hij zich niet meer bezighoudt met juicechannels. "De enige juice waar ik me nog mee bezighoudt, is de juice van mijn kinderen en dat is aardbei en banaan", grapt ze. "Ik geniet lekker van deze avond, en wij genieten lekker van elkaar", voegt Bibi eraan toe.

'De rest kan lekker mijn grote zak opblazen'

"Weet je wat het is, er is een hoop gebeurd. Iedereen weet er het zijnde van. En wij weten hoe het echt zit", zegt Waylon. "Dat is lekker toch? Daarom staan we hier. En de rest kan lekker mijn grote zak opblazen. Heerlijk toch? Ja f*ck it!"
Patty Brard heeft respect voor Bibi "Ik vind het wel pittig hoor, wat zij doet". Dit laat Patty weten in de uitzending van Shownieuws. Bibi heeft namelijk te maken met hyperemesis gravidarum (HG), een ziekte die bekend staat als extreme zwangerschapsmisselijkheid.

Waylon vreemdgaan

Waylon is meerdere keren de fout ingegaan, zelf toen Bibi hoogzwanger was van hun tweede kindje. Ondanks dat Waylon meerdere keren fout zat, zijn de twee nog samen, en nu is Bibi zwanger van het derde kindje, ongelofelijk. Dyantha Brooks, presentatrice bij Shownieuws, vindt het stel een groot voorbeeld voor de jongeren van nu. Brooks, vond de reactie van het stel een statement. "Hey, er kan wat gebeuren in je relatie of whatever, maar wij zijn hartstikke gek op elkaar en dan kan je er ook voor kiezen om bij elkaar te blijven." Patty laat weten dat het stel zich in ieder geval niet laat gek maken door de media en nog steeds gelukkig samen op de rode loper verschijnt.