Noor de Groot wilde écht door met Thijs Römer: 'Trouwplannen'

Entertainment
door Lois
maandag, 29 januari 2024 om 13:16
noor de groot thijs romer
Noor de Groot heeft de afgelopen tijd grote fouten gemaakt in haar relatie met dj Sander Kleinenberg. Uiteindelijk hebben zij besloten de scheiding die zij heeft aangevraagd niet door te zetten, maar Noor wilde wel écht kiezen voor Thijs Römer. Volgens Yvonne Coldeweijer hadden Thijs en Noor zelfs plannen om te gaan trouwen!

Noor de Groot en Thijs Römer

Noor de Groot, bekend als Queen of Jetlags, heeft de afgelopen tijd grote fouten gemaakt in haar relatie met dj Sander Kleinenberg. Een tijdje geleden heeft Sander dit bevestigd aan RTL Boulevard na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer. "Het klopt dat Noor in het hotel in Limburg is vreemdgegaan met Thijs", vertelde hij. Eerder ontkende hij het verhaal nog.
Na de affaire met Thijs Römer, de beste vriend van Sander, heeft Noor de Groot besloten een punt achter hun relatie te zetten. Ook hadden Noor en Sander dit al aan hun dochtertje Olivia laten weten en woonde Noor een tijdje bij haar moeder. Noor zou via een e-mail aan Sander hebben laten weten dat ze wilde scheiden. Uiteindelijk hebben ze toch besloten om dit niet te doen.

Plannen om te trouwen

Hoewel Noor de Groot en haar man Sander Kleinenberg hebben besloten de scheiding niet door te zetten, wilde Noor echt kiezen voor Thijs Römer. Volgens Yvonne Coldeweijer hadden Thijs en Noor zelfs plannen om te trouwen. 'Of Noor nog samen is met Thijs Römer betwijfel ik ook', schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. Thijs is in ieder geval in zijn eentje in het buitenland. Vreemd, want Noor en Thijs zouden al allerlei toekomstplannen hebben gemaakt. Daarom wilde ze van Sander scheiden.
Maar inmiddels heeft Noor ook gemerkt, dat ze echt niet met iemand als Thijs Römer naar buiten kan treden. Het is namelijk ontzettend slecht voor haar carrière. Schijnbaar willen merken niet meer met haar samenwerken door deze verhalen.

Noor is slachtoffer

Sander wil niet scheiden en vindt dat Noor een slachtoffer is van Thijs. Noor heeft haar man Sander wijsgemaakt dat het eenmalig was en geeft Thijs de schuld van de affaire. 'Hij vindt dat Thijs haar heeft verleid', schreef Yvonne Coldeweijer op Instagram. Sander is simpelweg niet akkoord gegaan met de scheiding, hij moet en zal met Noor samenblijven. Dat is dan ook de reden dat deze twee nog steeds bij elkaar zijn, je bedenkt het niet.