Schoonmoeder Anna Nooshin had affaire met Theo Maassen: 'Zijn vrouw kwam erachter'

Entertainment
door Lois
maandag, 29 januari 2024 om 14:49
noor de groot thijs romer 1
Presentator en cabaretier Theo Maarssen ligt zwaar onder vuur nadat hij werd beschuldigd van huiselijk geweld en zijn vele minnaressen. Eén van zijn minnaressen zou de schoonmoeder van Anna Nooshin zijn.

Theo Maassen

De Brabantse grappenmaker Theo Maassen is niet vies van een relletje of gewaagde uitspraak hier en daar, maar vandaag is hij zelf onderwerp van gesprek. Vorige week stond hij op de cover van het weekblad Privé met een schokkend verhaal. Volgens het artikel zou Theo zijn vrouw een gebroken neus hebben geslagen en zou zijn ex-vrouw een hoofdwond hebben opgelopen tijdens huiselijk geweld.

Affaire

Theo Maassen blijkt een langdurige affaire te hebben gehad met de moeder van Thijs Boermans. Theo speelde in een film van haar, weet Yvonne Coldeweijer te melden op haar juicekanaal. De affaire kwam aan het licht toen Theo's vrouw inlogde op de iPad en de berichten ontdekte.
Het bleef niet alleen bij de moeder van Thijs Boermans, Theo heeft meerdere minnaressen. Zijn vrouw Joyce, met wie hij twee dochters heeft, bleef drie jaar lang in contact met Angela, één van zijn minnaressen.
Angela heeft spijt van het contact met Theo. Het vreemdgaan met ontelbare vrouwen en het huiselijk geweld hangen nauw met elkaar samen. Joyce heeft Theo geconfronteerd, maar helaas is dat niet alleen bij woorden gebleven.

Huiselijk geweld

Theo Maassen kan worden toegevoegd aan de lijst van bekende Nederlanders met weinig respect voor vrouwen. Zowel zijn vrouw als zijn ex-vrouw hebben te maken gehad met 'ernstig huiselijk geweld' in hun relatie met hem. De vrouw van Theo, Joyce, is meerdere keren slachtoffer geweest van Theo zijn extreme woedeaanvallen. Niet alleen Joyce, maar ook zijn ex-vrouw Karin heeft tijdens hun relatie te maken gehad met de extreme woedeaanvallen van Theo, waarbij Karin zelfs een hoofdwond opliep.
Dat Maassen als presentator van Zomergasten in gesprek ging met oud-Kamervoorzitter Khadija Arib over 'huiselijk geweld', is met de kennis van nu bijna lachwekkend. Maassen wil zelf – nog – niet reageren op de onthullingen van Privé , maar hij zal de schuld van zijn gedeukte imago vast bij de verslaggevers leggen.