Fans geschrokken van gezicht Rachel Hazes: 'Wat een hoofd!'

Entertainment
door Lois
maandag, 29 januari 2024 om 16:53
rachelhazes 1631017040 2657486004505718552 6032395562
Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes, is op dit moment in Spanje opnames aan het maken voor een eigen realityserie. Dat nieuws wekte enige verbazing, want wie zit hier in godsnaam op te wachten? Vooral de foto die door RTL Boulevard bij dit bericht is geplaatst, zorgt voor veel ophef.

Realityserie Rachel Hazes

Rachel Hazes krijgt mogelijk een eigen realityserie rond haar Spaanse avontuur. Talpa Network bekijkt de mogelijkheden voor een realityserie over Rachel in het Spaanse Torremolinos. Op TikTok gaan beelden rond waarop Rachel te zien is met een cameraploeg. Dat is op zich al nieuws waar men zich over verbaast, want wie zit hier in godsnaam op te wachten. Met name de foto die RTL Boulevard bij dit bericht plaatste waar veel 'ophef' over ontstond.

Brasserie Casa Hazes

Na die veredelde theekraam in het winkelcentrum van Amstelveen, breidt Rachel haar horeca-imperium verder uit. Rachel maakte begin december bekend een brasserie over te nemen in de Spaanse badplaats La Carihuela. Een van de wensen van haar overleden man André Hazes was 'om nog een eigen Hazes Café te hebben', liet Rachel weten op Instagram. Per 10 februari 2024 opent Brasserie Casa Hazes de deuren en hoe dit proces verloopt, kun je zien via een realityshow.
De foto die RTL Boulevard bij dit 'nieuws' plaatste, riep nogal wat vragen en opmerkingen op: "Jezus, wat is er met haar gezicht gebeurd?" en "Waarom nemen ze deze foto niet voor op de verpakkingen van sigaretten? Heftig".

'Rustig op afscheidsfeestje'

Hoe dan ook: nu heeft ze dus een brasserie en gaat ze half emigreren naar Spanje. 'Mocht Rachel voor zichzelf zo'n onbeholpen afscheidsfeestje gaan organiseren als altijd te zien is in het tv-programma Ik Vertrek, met Spaanse vlaggetjes en kannen sangria, dan zal het er waarschijnlijk niet heel druk worden', schrijft Evert Santegoeds in De Telegraaf .
Evert, die al jaren wordt uitgekotst door Rachel, wijst op de vele ruzies die ze met iedereen heeft. "De meeste mensen, onder wie haar eigen kinderen, zwaaien haar wel uit van een afstandje."