Hella Huizinga neemt drastische beslissing: 'Aangifte gedaan'

Entertainment
maandag, 29 januari 2024 om 9:45
ontwerp zonder titel 2024 01 26t150501768
Hella Huizinga, bekend als weddingplanner en ster uit The Real Housewives of Amsterdam, heeft recentelijk aangifte gedaan bij de politie wegens doodsbedreigingen. Deze dreigementen komen bovenop de al bestaande uitdagingen waarmee ze in haar privéleven te maken heeft. De bekende weddingplanner heeft nu officiële stappen ondernomen om de bedreigingen aan te pakken.

Werkzaamheden Hella

Hella Huizinga heeft zich gevestigd als een gerenommeerde weddingplanner en evenementenorganisator. Met haar bedrijven, My Greatest Party en My Greatest Event , levert ze luxe diensten voor zowel bekende Nederlanders als influencers. Haar expertise omvat het bedenken van thema's en styling voor feesten, naast het organiseren van grootschalige evenementen over de hele wereld.
Haar professionele reis begon vijftien jaar geleden met kinderfeestjes en babyshowers, maar is uitgegroeid tot het plannen van omvangrijke bruiloften en diverse evenementen. Enkele van haar opmerkelijke projecten omvatten de bruiloft van Mascha Feoktistova, bekend als Beautygloss, en de organisatie van een meerdaags feest voor Jaimie Vaes op Ibiza.
Naast haar bedrijfsprestaties schreef Hella ook columns voor Beau Monde en heeft ze een aanzienlijk aantal volgers, namelijk 70.000, op Instagram. Mogelijk herken je haar ook van het realityprogramma ' The Real Housewives of Amsterdam' , waarin ze openlijk deelde dat haar relatie van dertien jaar tot een einde was gekomen. Momenteel is ze nog steeds vrijgezel.

Bedreigingen naar Hella

In het online programma BOOS van Tim Hofman werd Hella neergezet als een werkgever die haar personeel niet netjes het geld geeft waar ze voor hebben gewerkt. Zo werden freelancers ingehuurd die na maanden nog steeds geen vergoeding hadden ontvangen. In Realitea, van RTL Boulevard,
deelt ze nu haar ervaringen na deze uitzending met presentator Fawry: " Ik heb er zeker een dikke huid van gekregen, want het is me niet in de koude kleren gaan zitten. "
Na de uitzending ontving de ondernemer talloze steunbetuigingen en vriendelijke privéberichten. " Maar ik heb ook wat bedreigingen en doodsbedreigingen gehad. Dat was best wel naar, ook met de feestdagen. Ik was daarvan geschrokken", vertelt ze. "Ik was ziek met de feestdagen en dan krijg je ook nog eens dat soort gekke teksten binnen.
" De personen die Hella openlijk bedreigden onder hun eigen naam, kunnen politieonderzoek verwachten. Hella heeft namelijk aangifte tegen hen gedaan.