Bibi Breijman melkt vreemdgaan Waylon uit: 'Sta volledig achter haar'

Entertainment
door Indy
maandag, 20 november 2023 om 15:02
bibi breijman melkt vreemdgaan waylon uit
Bibi Breijman lijkt het vreemdgaan van haar vriend Waylon een perfect middel te vinden om haar beginnende muziekcarrière een boost te geven. Maar of dat nou zo verstandig is...

Meerdere malen vreemdgegaan

Ongeveer anderhalf jaar geleden bracht een roddelkanaal het nieuws naar buiten dat Waylon zijn, destijds zwangere, vriendin Bibi Breijman zou hebben bedrogen. Niemand minder dan juicekoningin Yvonne Coldeweijer was ook op de hoogte van deze roddel, maar zij besloot alle ins and outs niet de delen, omdat Bibi een vriendin van haar is. “ Bibi heeft me na de bekendmaking van de juice destijds diverse keren gebeld, urenlang “, vertelde Yvonne.
Uiteindelijk vroeg Bibi aan Yvonne om alles te onthullen wat ze wist. Zo gezegd, zo gedaan: het bleek dat Waylon niet één keer was vreemdgegaan, maar meerdere keren. Dit alles vond binnen slechts een jaar plaats. “ Ik heb haar verteld van een stuk of tien meiden waar hij dat afgelopen jaar mee was vreemdgegaan", zegt de juicekoningin. "Dit ‘voorval’ tijdens de zwangerschap was dus niet de enige en ze vroeg me alle details. Die gaf ik haar.
Yvonne had in die tijd veel contact met Bibi. "Ik probeerde haar te steunen waar ik kon “, zegt Yvonne. “ Een dag later kwam de meest bizarre post: Waylon met gekke sokken aan. Nog geen 24 uur later had ze hem vergeven. Ik kon mijn ogen niet geloven en vond dit veel te snel. ” Yvonne confronteerde haar met dit feit. Bibi leek hier niet van gediend en blokkeerde haar vriendin .

Mediacircus

De hele wereld leek het voorval inmiddels vergeten, maar voor Bibi is het hét onderwerp om haar beginnende muziekcarrière een boost te geven. Liedjes, albums en boeken allemaal hebben ze een ding gemeen: ze gaan over het vreemdgaan van Waylon.
Shownieuws -presentator Bart Ettekoven snapt er niks van: “Je zou dan hopen als koppel dat de kous af is, maar dan gaat Bibi er een boek over schrijven en een single of een heel album zelfs erover maken" , begint hij zijn verhaal. "Ja, en dan kun je er natuurlijk op wachten dat de pers er weer vragen over gaat stellen. Je geeft ze een opening om erover te beginnen.”

Recht om haar verhaal te doen

Waylon staat er volledig achter dat zijn vriendin het hele voorval nogmaals oprakelt. "Als iemand het recht heeft om haar verhaal te doen, dan is het Bibi" , vertelt hij in Shownieuws . "Die vertelt namelijk het ware verhaal en daar sta ik volledig achter. Ik sta volledig achter haar keuzes en de dingen die zij doet.”
Volgens Waylon is Bibi helemaal bezig met haar eigen carrière, boek en plaat. Ze zal dan ook niet te zien zijn tijdens Waylon zijn, niet al te goed lopende , concert in Ahoy. "Ze vindt dat allemaal te veel stress. Ze zegt: ‘Laat mij m’n eigen ding maar doen.’”