Bibi Breijman sneert naar Yvonne Coldeweijer: 'Kon kind niet voeden'

Entertainment
vrijdag, 10 november 2023 om 15:12
ontwerp zonder titel 2023 11 10t134707670
Bibi Breijman blijft verwijten maken naar Yvonne Coldeweijer. Volgens Bibi is ze niet alleen door Yvonne aan de oxazepam gegaan. "Ook kon ik geen melk meer produceren."

Zware medicatie

De beschuldigingen van Bibi Breijman aan Yvonne Coldeweijer worden steeds belachelijker. Ze beweerde eerder deze week al dat ze door de juicekoningin hoogzwanger aan de oxazepam moest, en nu beweert ze zelfs dat ze geen melk meer kon produceren door Yvonne. Of was het eigenlijk gewoon door het smerige bedrog van haar partner Waylon?
Nadat het nieuws openbaar werd, deelde Yvonne ook haar kant van het verhaal, en dat was behoorlijk onthullend. In eerste instantie was Bibi totaal van streek en bracht ze uren aan de telefoon door met Yvonne om alle details te bespreken. En enkele dagen later, zag je haar weer in de huiselijke sfeer met Waylon, na het grootste bedrog in haar leven.

Manipulatief

Hoe is dat in nu mogelijk? Yvonne deelde dit gisteren op haar juicekanaal: " Dat zegt heel veel over hoe hij haar heeft gemanipuleerd en bespeeld. Haar eerste reactie aan mij was dan ook: ‘Hoe kan ik daar ooit nog naast liggen?’ Ze was er echt klaar mee. Heeft me die dag de hele dag gebeld en geappt om alle juice te verzamelen, ook over andere vrouwen. "
Wat is er achter de schermen gebeurd waardoor Bibi zo'n grote verandering doormaakte? " Hij is toen gaan huilen en smeken bij haar moeder en die heeft op haar ingepraat. De volgende dag had ze hem vergeven en blokkeerde ze mij. Tja … dat heeft hij goed gedaan. "

Geen melk meer kunnen produceren

Hoe dan ook, een jaar later overtuigt Bibi zichzelf ervan dat haar lichamelijke en geestelijke welzijn vorig jaar niet werd beïnvloed door Waylon, maar door haar voormalige vriendin Yvonne. Het lijkt erop dat ze volledig beïnvloed is. " Ik leed fysiek onder haar berichten. Ik kon geen melk meer produceren, terwijl ik net een baby had die melk nodig heeft ", vertelt ze aan De Telegraaf.
Inmiddels is Bibi van mening dat het allemaal de schuld van Yvonne was. " Ik heb haar daarvan nog op de hoogte gesteld en verteld dat ik afstand moest nemen, omdat ik er anders aan onderdoor zou gaan. Ik wilde rechtop blijven staan en vechten voor mijn gezin. "
Als Waylon daar nou maar zo over dacht toen hij buiten met zijn broek op zijn enkels lag.

'Zelfbescherming'

Overigens lijkt Bibi te ontkennen dat ze urenlang met Yvonne aan de telefoon heeft gehangen. " Ik heb geen wraakgevoelens naar Yvonne gehad. Ik heb wel getwijfeld of ik haar zou bellen als een vriendin, om te praten als mens. Ik heb haar nummer, ik had het gevoel dat ik haar kende. Alleen, dan gaat ze dat weer posten en verdraaien, dacht ik. "
Ze sluit af: " Uiteindelijk heb ik haar geblokkeerd. Niet uit wraak, maar uit zelfbescherming. "