Peter Gillis reageert op zwangerschap van Wendy van Hout

Entertainment
vrijdag, 10 november 2023 om 13:51
ontwerp zonder titel 2023 11 10t110718390
In de vooruitblik op de aankomende aflevering van Massa is Kassa verschijnt plotseling de nieuwe vriendin van Peter Gillis met een zwangere buik. Of lijkt dat maar zo? Ze onthullen voor de camera van RTL Boulevard of er een 'Petertje' op komst is.

De vriendin van Peter Gillis

Wendy van Hou t is een echte Eindhovense, geboren en getogen, afkomstig uit een familie die haar roots heeft in de kermiswereld. Haar initiële werkzaamheden begonnen dan ook op de kermis, waar ze samen met haar familie het hele land doorkruiste. In 2010 besloot Wendy een nieuwe richting in te slaan en startte ze een handel in tassen en accessoires. Deze onderneming groeide uit tot twee kledingwinkels, maar helaas gingen deze in 2017 failliet. Haar volgende stap in 2019 was een carrière als tatoeëerder, maar ook dit bleek van korte duur. Sinds 2021 verdient ze haar kost met een webshop en sociale media.
Opgegroeid in een gezin met twee hardwerkende ouders en twee broers, een oudere en een jongere broer, heeft Wendy nu zelf een leeftijd van 39 jaar. Ze is moeder van vijf kinderen uit drie verschillende relaties. Haar oudste twee, 17 en 19 jaar oud, verblijven en studeren in Frankrijk. De drie jongste, jongens van 4, 9 en 11 jaar oud, ziet Wendy regelmatig.

Is Wendy van Hout zwanger?

Er werd veel gespeculeerd dat Wendy van Hout zwanger zou zijn van Peter Gillis. Dit kwam door een voor preview van Massa is Kassa, daar zagen we Wendy met een dikke buik en vertelde ze dat ze 28 weken zwanger is. Natuurlijk is het dan logisch dat mensen verwachten dat ze volgende week gaan aankondigen dat Wendy in verwachting is.
RTL Boulevard heeft Peter en Wendy gesproken en hebben onthuld of Wendy nu in verwachting is of niet.
"Een buik? Ja, dat klopt, ik had een buik, maar die kon ik ook zo weer afhalen"
, dat vertelt Wendy aan RTL Boulevard. Dus met andere woorden: Wendy is niet zwanger.
" Het kan zo maar gebeuren
", zegt Peter. Wendy reageert daar snel tussendoor ook nog met: " Nee ", Peter vervolgt: " Dan moet ik wel raak schieten. "
Rob Goossens gaat er nog verder op in: " Nou je hoort het nu al ze verklappen, dus ze verklappen nu al dat het volgende week niet bekend gemaakt wordt, dus we hoeven niet echt per se te kijken, maar Peter zegt, dus wel ik word er zelf een beetje eng van dat hij wel kan raak schieten, dus wat er nog niet is kan nog wel komen. "