Boerin Bernice gaat opnieuw op zoek naar de liefde

Entertainment
door Indy
maandag, 04 december 2023 om 13:22
boerin bernice opnieuw op zoek naar liefde
De deelname van boerin Bernice aan Boer Zoekt Vrouw verliep alles behalve soepel. De boerin stuurde alle mannen terug naar huis en bleef alleen achter op de boerderij van haar ouders. Toch zou het zomaar kunnen dat de liefde van haar leven binnenkort voor de deur staat. De boerin is opnieuw een zoektocht naar de liefde gestart.
Voor Boerin Bernice liep het avontuur in Boer zoekt Vrouw toch uit op een grote teleurstelling. Ze besloot uiteindelijk helemaal niet op citytrip te gaan en stuurde zowel Johan als Ype Jacob huiswaarts. Op de website van de KRO-NCRV blikt Bernice terug op haar deelname.

Boerin Bernice

Vanaf de start van het seizoen hing er een ongemakkelijke sfeer rondom boerin Bernice . Ze ontving maar liefst 430 brieven van mannen die bij haar langs willen komen op de boerderij van haar ouders in Zweden. De 23-jarige heeft geen ervaring in de liefde en ze vond het dan ook, heel begrijpelijk, enorm spannend. Kijkers vreesden dan ook vanaf het begin af aan dat het niets gaat worden met Yorick, Ype Jacob of Johan en maakten zich zelfs zorgen om de boerin.
En de kijkers hadden gelijk. Bernice besloot om niemand mee te nemen op citytrip
en bleef alleen achter op de boerderij van haar ouders.

Tweede kans

Bernice blijft niet bij de pakken neerzitten en doet een nieuwe poging tot het vinden van de liefde van haar leven. Ze gaat nóg een keer door de hele stapel brieven heen die zij heeft ontvangen. “Samen met mijn moeder ga ik de stapel door. Om de dag pakken we een paar brieven en die lezen we dan samen" , zegt de boerin in een interview met KRO-NCRV . Tot nu toe heeft ze de ware nog niet gevonden. "Dus een brief schrijven mag altijd, maar met deze stapel ben ik ook nog wel even bezig.”
De boerin blikt ook nog even terug op haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw. Op de vraag wat zij het leukste vond aan haar Boer Zoekt Vrouw -avontuur heeft Bernice een duidelijk antwoord. “Ik denk de speeddates. Sowieso was de plek natuurlijk heel mooi. Maar ik voelde me ook heel ontspannen en relaxt. Alle gesprekken liepen ook heel soepel, er waren weinig stiltes, en daardoor kon ik er echt van genieten.”

Huisdieren

Gelukkig zit Bernice niet helemaal in haar eentje te verpieteren op de boerderij van haar ouders. Ze mag dan geen man aan haar zijde hebben, maar ze heeft wél een hoop huisdieren die zorgen voor gezelligheid. “De cavia’s zijn er inmiddels: Wodka & Tequila. En ik zou het heel gezellig vinden om nog meer dieren te hebben, vooral kippen en alpaca’s" , begint Bernice haar verhaal.
"Maar voorlopig heb ik aan mijn twee honden (Brandy & Bacardi) en de cavia’s wel even genoeg.”
Hopelijk blijft er voor de toekomstige vriend van Bernice nog een plekje vrij op de boerderij tussen de beestenbende!