Déze B&B Vol Liefde-deelnemer is te zien in De Slimste Mens

Entertainment
door Indy
maandag, 04 december 2023 om 11:37
bb vol liefde deelnemer slimste mens
Vanaf maandag 18 december kunnen we weer iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering van de populaire kennisquiz De Slimste Mens. Inmiddels is er bekendgemaakt wie het tegen elkaar op gaan nemen voor de titel De Slimste. En in de eerste aflevering is er gelijk een bekend gezicht te zien: déze deelnemer uit B&B Vol Liefde is namelijk te zien in de openingsaflevering!

Nieuw seizoen

Nog even en dan gaat er een nieuw seizoen van de kennisquiz De Slimste Mens van start! Vanaf maandag 18 december kunnen we iedere werkdag genieten van een nieuwe aflevering.
Het winterseizoen van 2023 moeten we koesteren. Het is namelijk het op een na laatste seizoen dat wordt gepresenteerd door Philip Freriks en waarin juryvoorzitter Maarten van Rossum te zien is. Wie de nieuwe presentator van het programma wordt, is inmiddels bekend. Het is nog afwachten wie we in de stoel van Maarten gaan zien vanaf 2025.

Bekend gezicht

Tijdens de eerste aflevering zal er gelijk een bekend gezicht te zien zijn. Niemand minder dan Paul, van Debbie , uit B&B Vol Liefde neemt plaats in en van de drie stoelen.
In een gesprek met RTL Boulevard
vertelt Paul dat hij wijze raad heeft gekregen van Debbie voor zijn deelname aan het programma: "Blijf rustig, daar heb je het meeste aan."

Andere deelnemers

Het is ook al bekend tegen wie Paul het op gaat nemen in de openingsaflevering. Actrice Barbara Sloessen en SBS -directeur Marco Louwerens nemen plaats in de overige twee stoelen.
Later nemen onder andere cabaretier Peter Heerschop, columnist Sheila Sitalsing, presentatrice Irene van der Laar, zanger/rapper Gotu Jim, TikTokker Vic Clé, de Belgische presentatrice Evi Hanssen, pianist Mike Boddé,Een huis vol-deelnemer Iven Cudogham en burgemeester van Schiermonnikoog Ineke van Gent het nog tegen elkaar op voor de titel De Slimste.
De slimste mens is vanaf maandag 18 december 2023 elke werkdag om 20:25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1 .