André Hazes zou uitstapjes van Monique Westenberg niet pikken

Entertainment
door Indy
maandag, 04 december 2023 om 14:40
schermafbeelding 2023 12 04 143937
André Hazes doet opnieuw een bijzondere uitspraak. Terwijl de zanger vrouw na vrouw afging tijdens zijn relatiebreuk met Monique Westenberg, verwachtte hij van Monique dat zij single bleef.

Wéér bij elkaar

Het is inmiddels wel bekend dat André Hazes en Monique Westenberg, op zijn zachts gezegd, een ingewikkelde relatie hebben. André had meerdere uitstapjes naar andere dames, onder wie Bridget Maasland en Sarah van Soelen, nodig om erachter te komen dat Monique toch echt de ware voor hem is.

Ondanks dat André zijn relatie met Monique inmiddels wel genoeg heeft uitgemolken, begint hij er in zijn soap op Videoland toch nog maar een keer over. "Hoe lang hebben wij nu ongeveer? Wat we nu hebben", vraagt André aan Monique. De zanger doelt daarmee op de huidige relatiestatus. De twee zijn weer exclusief, maar hebben wel een latrelatie. “Nou, sinds dat jij op de radio zei: ‘We zijn weer samen’, toen dacht ik: o, het heeft een naam”, zegt Monique op de vraag.

Vergeven

Maar die uitstapjes naar andere vrouwen dan? Monique heeft André vergeven voor zijn talloze affaires. "Onze liefde gaat wel heel diep. Ik had begrepen als zij had gezegd: ‘Tot hier en niet verder, dit was het’” , zegt André over de situatie. Als de rollen om waren gedraaid, dan was er nu van een relatie geen sprake meer geweest. “Ik ben heel jaloers van aard. Er is een tijd geweest dat we uit elkaar waren en dat Monique appcontact had met iemand. Daar mocht ik natuurlijk eigenlijk niks van vinden, maar het moment dat ik dat wist zakte echt de grond onder mijn voeten vandaan.”

De zanger kon het dus niet waarderen dat Monique met een man aan het appen was, terwijl hij lag te vozen met Bridget en Sarah. “Dus als het andersom was geweest… Nee, ik had dat niet kunnen verkroppen, denk ik, nee.” Volgens André is Monique nu écht de enige vrouw in zijn leven. Op maandag en dinsdag wonen ze samen. De overige dagen verblijven ze ieder in hun eigen huis. “In mijn vriendenkring noemen ze mijn relatie echt Champions League, hoe ik het voor elkaar heb” , concludeert André.