Bridget Maasland werd gecast voor deze populaire serie

Entertainment
zaterdag, 28 oktober 2023 om 14:26
bridget maasland flodder
Bridget Maasland onthulde in De BLVD Podcast dat ze tijdens haar tienerjaren de kans kreeg om een rol te spelen in de serie Flodder. Desondanks heeft ze deze aanbieding afgeslagen, voornamelijk vanwege de ingrijpende transformatie die ze zou moeten ondergaan om in haar personage te passen.

Musical Flodder

Dick Maas laat weten al 'best ver' te zijn met de ontwikkelingen van de musical van Flodder . " Er ligt al een script en er zijn ook al een aantal muziekstukken klaar. Dat project is dus al best ver. " Ook laat hij weten, dat een mogelijke terugkeer van de asociale familie op de buis een mogelijkheid is, maar zo vertelt hij er wel bij: " En dan loopt het toch weer op niks uit. "

Horace Cohen

Toet en Henkie werden na Flodder 2 opnieuw gecast. De makers vonden namelijk dat Nani Lehnhausen en Horace Cohen te oud zijn geworden voor de rollen, voor in de Flodders en worden vervangen door Mandy Negerman en Melle de Boer. Hoewel Nani, Mandy en Melle in 2018 niet meer op televisie te zien zijn, blijft Horace nog steeds actief in de schijnwerpers. Zo nam hij in 2011 deel aan het programma Wie Is De Mol en runt Horace zijn eigen zaak genaamd Bar Paul in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

Bridget Maasland in Flodder

Bridget Maasland in Flodder ? Het had daadwerkelijk gebeurt kunnen zijn. Onze eigen Bridget stond toendertijd namelijk op het punt om de tegenspeelster te worden van Horace Cohen in de populaire serie Flodder . Rob Goossens en Bridget Maasland hebben het over de rol van Horace Cohen in de serie Flodder. " En daar heb ik ook een leuk verhaal bij ." Begint Bridget. " Want ik zou eigenlijk zijn tegenspeler zijn. " Vervolgt Bridget. " Alleen ik moet mijn haar helemaal kort knippen. " Bridget zag dat, alleen niet helemaal zitten, dus heeft ze de rol afgewezen. Rob Goossens vraagt aan Bridget welke leeftijd ze toen had. Hierop antwoord Bridget: "Nou, wij schelen denk ik twee jaar." Antwoord Bridget. Rob Goossens speculeert dat Bridget in die tijd dan 17 is geweest, maar Bridget geeft aan dat ze wel jonger is dan Horace. Bridget zal toen dan rond de 15 jaar gezeten hebben.