Sylvia Geersen openhartig over Joris: 'We strijden voor onze relatie'

Entertainment
zaterdag, 28 oktober 2023 om 13:33
ontwerp zonder titel 41
Er deden geruchten de ronde via verschillende mediakanalen dat het over zou zijn tussen Sylvia Geersen en haar partner Joris, met wie ze samenkwam tijdens De Bachelorette. Nu verschaft het model zelf helderheid over de status van hun relatie.

Geruchten relatiebreuk

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Sylvia en Joris. Yvonne Coldeweijer bevestigde dit ook heel vaak. Zo deelde ze ook toendertijd: " Sylvia was afgelopen weekend in café de Witte Aap in Rotterdam en daar heeft ze aan meerdere mensen verteld dat de relatie voorbij is. "
Yvonne speculeerde zelfs zo ver dat ze deze uitspraak maakte: "Ze heeft zelfs gezegd dat ze een hekel heeft aan Joris! Nou, dat klinkt niet echt gezellig." Terwijl Sylvia deze uitspraken doet, leek het er wel op dat ze al enkele drankjes genuttigd heeft. Toch leek het nu echt voorbij te zijn, en het lijkt erop dat de relatie al enige tijd geleden is beëindigd. Maar Sylvia besluit toch te gaan reageert op de geruchten dat ze uit elkaar zijn.

Sylvia Geersen reageert op relatiebreuk Joris

"De status is dat ik zielsveel van Joris hou en echt voor altijd bij hem wil blijven, maar we hebben elkaar nu al bijna twee maanden niet gezien. Alleen via FaceTime." Sylvia brengt dit nieuws op donderdag over aan RTL Boulevard . " Dus het is eigenlijk wel weer spannend. Morgen gaan we samen op date. We houden veel van elkaar, maar het is niet makkelijk geweest. "
Volgens Sylvia was haar romantische avontuur in De Bachelorette een behoorlijke achtbaanrit. " We zijn natuurlijk op elkaar gegooid en het leek wel alsof we uitgehuwelijkt waren. Dus eigenlijk hebben we alles overgeslagen wat je normaal doet als je gaat daten ." Dit wordt ook bevestigd door Sylvia. De lange tijd zonder elkaar te zien, maakt het er ook niet makkelijker op. Maar zoals ze zelf aangeeft: " We vechten voor elkaar. Maar een langeafstandsrelatie is niet makkelijk. Maar we zijn geen opgevers. "
Zouden de twee, dus nog wel samen zijn of probeert Sylvia het te laten lijken alsof ze nog wel samen zijn. Of zijn de speculaties van Yvonne wel waar?