Bridget Maasland haalt uit naar Jaimie Vaes: 'Heel kinderachtig'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 06 januari 2023 om 9:59
bridget maasland over jaimie
Het is nog steeds een grote strijd tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine en wij mogen er met heel het land van meegenieten. Ze stonden wederom in de rechtbank deze week om hun spullen te verdelen en de rechter deed uitspraak over de horloges. Bridget Maasland vindt dit ondertussen allemaal een beetje kinderachtig worden en haalt uit naar Jaimie in RTL Boulevard.
Verdeling van de spullen
Lil' Kleine en Jaimie Vaes zijn druk bezig met het verdelen van hun spullen in de rechtbank. De rechter heeft ondertussen uitspraak gedaan over de horloges van het ex-koppel.
Verder gaat het nog om spullen als een broodrooster, blender en een waterkoker. Er zijn PlayStation 5-controllers meegenomen, twee koffers moeten verdeeld worden en moet Jaimie 250 euro aan Lil' Kleine betalen voor de schoenen die ze van hem verkocht heeft.
Bridget Maasland haalt uit naar Jaimie Vaes
Tijdens RTL Boulevard werd de zaak uitgebreid besproken. Bridget Maasland liet blijken dat ze wel een beetje klaar is met deze strijd. "Het is natuurlijk wel heel kinderachtig allemaal. Hiermee overschaduwen we natuurlijk eigenlijk waar het om gaat. Het gaat om een klein jongetje van drie die gewoon toch door moet met leven en het zou heel fijn zijn als dat zowel met zijn moeder als met zijn vader kan", zegt Bridget.
Op 17 januari staan de twee weer tegenover elkaar in de rechtbank, dit keer over hun zoontje Lío. Het ouderlijk gezag ligt volledig bij Jaimie, de twee hebben dat bij de geboorte namelijk niet goed geregeld. Lil' Kleine eist dat er een omgangsregeling komt en ook Bridget denkt dat dat het beste is voor hun zoontje. "Ik denk dat haar moederhart toch ergens ook moet zeggen: 'Inderdaad, het blijft wel de vader van je kind'", vertelt Bridget. "Ik denk niet dat het een verdeling wordt van 50/50, maar wel dat hij zijn kind zou kunnen zien.