Bridget Maasland heeft spijt van Vegas-huwelijk: 'Was rechtsgeldig'

Entertainment
door Indy
woensdag, 20 december 2023 om 8:25
bridget maasland vegas huwelijk
Bridget Maasland stapte ruim vijftien jaar geleden in het huwelijksbootje met haar ex-man Pepijn Padberg. Waar het eerst een onschuldig Vegas-huwelijk leek, bleken de consequenties toch groter dan gedacht.

Vegas -huwelijk

Bridget Maaland stapt in een nieuwe aflevering van Aran on Tour bij RTL Boulevard -presentator Aran Bade in de auto. Hij legt een dilemma voor aan Bridget. "Ooit nog een keer trouwen of gezellig een latrelatie?" Voor de RTL Boulevard -presentatrice is de keuze snel gemaakt, ze kiest voor een latrelatie. Nog een keer trouwen ziet Bridget niet zitten. "Dat heb ik natuurlijk één keer gedaan, dat was niet zo'n succes."
In 2009 stapte Bridget in het huwelijksbootje met Pepijn Padberg, die tevens de vader is van haar zoon Mees. Het Vegas-huwelijk van Bridget bleek meer consequenties te hebben dan de presentatrice van tevoren dacht. Bij de scheiding kwam ze erachter dat ze in gemeenschap van goederen is getrouwd. "Het is ook gewoon allemaal rechtsgeldig."
Volgens Bridget is er plaats voor een nieuwe liefde, maar denkt ze tegenwoordig twee keer na en kiest ze liever voor een latrelatie. "Ik denk ook dat ik niet zo snel meer zou samenwonen."

Onverwerkt verdriet

Eerder deze maand deed Bridget in weekblad Weekend een boekje open over haar leven . Ze zit in schematherapie om onverwerkt verdriet uit het verleden te verwerken. “ Ik had elf jaar een relatie met mijn eerste vriendje Tijl. Wij zijn nog steeds hele goede vrienden.” De twee maakten een ontzettend heftige periode door. “Zijn moeder stierf in de tijd dat ik met hem ging, ik zat op dat moment aan het bed. De beademing moest gestopt worden en dat werd aan mij gevraagd.
De presentatrice voelde een heftig mede-verantwoordelijkheidsgevoel. “Ik was een kind van begin 20. Daarnaast ben ik er één van een tweeling, mijn broertje is doodgeboren. Volgens Bridget zijn er zo nog een aantal dingen gebeurd in haar leven waar zij nog steeds mee worstelt. "Er zit een bepaald patroon in, het heeft allemaal te maken met verlatingsangst.
Ondanks het feit dat Bridget worstelt met verlatingsangst, weerhoudt dit haar er niet van om een nieuwe liefde te vinden. “ Ik sta altijd wel open voor een nieuwe liefde. Misschien sta ik er nu wat minder voor open omdat ik momenteel meer met mezelf bezig ben, dat durf ik niet te zeggen. Maar als hij langskomt en ik zie hem, dan is hij welkom.