Carrièreswitch voor Famke Louise: 'Lichaam verkopen'

Entertainment
door Nienke
maandag, 04 maart 2024 om 16:55
famke louise
Famke Louise, bekend van haar vroegere hits, maar is tegenwoordig meer te zien in realityprogramma's. Dit is nog niet genoeg, zo heeft Famke nog meer plannen voor haar carrière. Tijd voor een switch.
Na nummers zoals "Op Me Monnie" en "Vroom" heeft Famke een eigen documentaire gehad op Videoland. Ze heeft deelgenomen aan programma's zoals: Echte Meisjes in de jungle, Expeditie Robinson, de Verraders Halloween en Hunted VIPS.

Video's

In de afgelopen week heeft Famke nogal rare tot pikante video's op haar Instagram geplaatst. Zo worden volgers enorm ongemakkelijk van de beelden bij een tankstation. Het blijkt niets minder te zijn dan een "spicy" voorproefje.

Carrièreswitch Famke Louise

Famke Louise gaat bekend maken op haar Instagram dat ze een carrièreswitch maakt op Fancentro. Fancentro is een op abonnementen gebaseerd websiteplatform. Hiermee kunnen filmartiesten en andere bekenden de toegang tot privé-socialemedia-accounts verkopen. Dit wordt ook wel een beetje gezien als "Onlyfans" een platform waar tegen betaling, exclusieve content kan worden geplaatst voor leden. Volgens Yvonne Coldeweijer zitten er meer Nederlanders op het platform. Zo zegt ze:" Makkelijker voor haar Agency om de betalende "fans" te onderhouden."

Blunder

De eerste onthulling is al gedaan. Zo deelt Yvonne Coldeweijer: "En voor de mensen die hopen op die manier een spannend gesprekje aan te knopen met Famke... die hebben pech. Ze heeft zich aangesloten bij een agency en die gaan het hele account beheren. Famke levert dus alleen de foto's en video's aan, maar verder is ze zelf niet actief." Het lijkt erop dat Famke wel zegt dat je met haar kan chatten, maar dat ze dit zelf helemaal niet gaat doen. Haar Agency wordt beheerd door Famke haar familie.

Reactie van ex

Nu Famke bekend heeft gemaakt dat ze exclusieve content gaat maken, reageert haar ex DieTim ook op haar. Famke is destijds bekend geworden omdat ze samen met haar ex "prankvideo's" maakte. Zo schrijft Tim onder een foto van Famke: "Je krijgt splinters bij je ballen als je abonneert op dit kind." Ook is bekend dat de huidige vriendin van Tim onlangs is begonnen met de verkoop van exclusieve content. Juicechannel vraagt zichzelf af:" Zou dit Famke geïnspireerd hebben?"