Volgers worden enorm ongemakkelijk van video Famke Louise: 'Cringe'

Entertainment
door Lois
woensdag, 28 februari 2024 om 15:00
famke louise
Famke Louise is een Nederlandse vlogger en zangeres. Haar recente Instagram-video heeft niet alleen de aandacht getrokken, maar ook flink wat plaatsvervangende schaamte opgewekt bij zowel beroemdheden als gewone volgers.

Tankstation

Sinds de komst van social media kan iedereen met én zonder talent bekend worden. Of ‘influencer’ Famke Louise tot de eerste of de tweede groep behoord mag je zelf invullen. Famke heeft maandag een video geplaatst waar ze nonchalant bij een tankstation loopt, gekleed in een knalroze, net iets te strakke outfit. Ondanks haar eigen omschrijving van de gebeurtenis als "Minding my own business 👀," lijkt het erop dat de reacties anders zijn.
Volgers uiten massaal hun ongemak over de video. Jazzlin deelt haar gevoel van gêne door te zeggen: "Dit is het meest cringe ding dat ik in tijden heb gezien," terwijl Patriesje opmerkt: "Denkt ook dat ze een queen is🤦🏼‍♀️." Anderen speculeren zelfs over de productieachtergrond, waarbij een opmerking luidt: "Eyy, film effe als ik uit de deur loop."

keuze van de outfit

Opmerkelijk is ook de observatie van een volger die zich afvraagt: "Was het niet een beetje te koud voor zo'n outfit? 😂" De video lijkt dus niet alleen ongemakkelijk, maar roept ook vragen op over de keuze van de outfit, gezien het momentele winterweer.
Afgelopen zomer trad Famke Louise ook al in haar pyjama op, wat ook vragen opriep over de kledingkeuze. Roddelkanaal juicechannel kon het dan ook niet laten om een sneer naar Famke uit te delen. "Ze krijgt gewoon rond de 3000 euro. Besef wat je daarvoor terugkrijgt."  Het roddelkanaal deelde beelden waarop we de 'zangeres' in een grote trui en haar joggingbroek zien. "Ze lag waarschijnlijk al in bed", schreef een volger van het kanaal. "Ze had er ook veel zin in zo te zien. Het enthousiasme spat er vanaf”, zei een ander.

Tweede seizoen

Naast haar social media avonturen is Famke Louise terug in de muziekscene en heeft ze deelgenomen aan het tweede seizoen van "Echte Meisjes in de Jungle." Terwijl dat seizoen nu net afgelopen is, kondigt Famke aan dat ze binnenkort nieuwe muziek zal uitbrengen.