Metamorfose van André Hazes junior

Entertainment
door Nienke
woensdag, 28 februari 2024 om 16:00
editorial landscapejpg
André Hazes junior en Monique Westenberg hebben zichzelf een schoonheidsbehandeling cadeau gegeven. Maar zij zijn niet de enige; het wassen beeld van André die in Madame Tussauds staat, krijgt ook een metamorfose.
Helemaal opgefrist, en dan hebben we het niet alleen over de selfcare routine van André. "Kijk eens wie er een touch up heeft gekregen", schrijft de zanger bij het vernieuwde beeld. Het beeld van André Hazes junior staat al sinds 2021 in Madame Tussauds. Het beeld van André junior staat naast het beeld van zijn vader André Hazes senior.

Touch up

"Hij verandert nogal eens", licht Evert Santegoeds in Shownieuws toe. "Hij wordt dikker, weer wat breder en dan weer slanker. Ziet er soms beter uit dan anders." Na drie jaar moet het beeld toch een beetje aangepast worden, zodat ze nog wel met elkaar overeenkomen. Sandra Schuurhof is bij Shownieuws aardig enthousiast over de nieuwe versie: "Hij lijkt wel hè jongens!"

Clubtour

Deze week heeft André aangekondigd op Instagram dat hij op clubtour gaat. "Dit jaar gaan we knallen! Wat en waar precies zie je vrijdag om 12:00! Kan jij raden wat er op de verborgen plekken hoort te staan? Laat het mij weten in de comments. Degene die het goed heeft, wint iets heel speciaals", schreef hij onder de foto.

Nieuwe documentaire 

André is een bezig bijtje, zo was hij onlangs nog in New York. Samen met zijn neef én manager Djarno liepen ze door de straten van de grote wereldstad. Ze hebben daar gewerkt aan een nieuwe documentaire voor André. De documentaire is nu al spraakmakend, zo liep het tweetal in een wel heel bijzondere winkel. André en Djarno liepen samen een juwelier binnen. Zo gaan er geruchten rond dat André zich klaarmaakt voor een aanzoek. Of dit écht zo zou zijn, zullen we zien in de nieuwe documentaire.