Uithaal Marc-Marie over duet Glennis Grace en Gordon

Entertainment
door Nienke
woensdag, 28 februari 2024 om 17:00
realitynl 10
Marc-Marie Huijbregts maakt een uithaal na het duet wat Gordon samen heeft gezongen met Glennis Grace. “Het is heerlijk dat dat allemaal elkaar zo opzoekt”, sneert de cabaretier.
Gordon heeft een comeback gemaakt in de muziekwereld. Gebruikelijk worden er mensen uitgenodigd die een goed imago hebben om je album een beetje te stimuleren. Het bleek voor veel mensen dan ook een verrassing te zijn dat Glennis Grace tevoorschijn kwam bij de albumpresentatie. Glennis heeft onlangs een taakstraf moeten uitzitten. Maar dat mocht de pret niet drukken, want zo zongen de twee samen een duet.

Soort zoekt soort

"Het is weer heel veelzeggend," sneert Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast met Isa Hoes. In deze aflevering gaat het over Patty Brard en dat zij door haar goede vriend Viktor Bran een 'lieve straatkat' is genoemd. "Een vreemde typering," is wat Marc vindt. “Dat vind ik nou weer niet. Ik vind haar niet een straatkat.” Marc-Marie denkt dan eerder aan iemand anders. “Ik heb niet het idee dat zij bijvoorbeeld zo heel erg vechtersachtig is. Wat Anouk een beetje heeft of Glennis, ja. Zij wel. Glennis heeft nou ook heerlijk een duet met Gordon, hè? Het is heerlijk dat dat allemaal elkaar zo opzoekt”, zegt Marc. Oftewel te omschrijven als het spreekwoord: soort zoekt soort.

Geen goede band

Het gebeurt vaker dat Marc zich negatief uitlaat over Gordon. Zo moest de cabaretier létterlijk kokhalzen van Goor. “Je had natuurlijk dit jaar… [Begint te kokhalzen]. Ik kan het bijna… Even wachten. Ik word er altijd een beetje misselijk van… Gordon.” Maar andersom gebeurt het ook dat `Gordon negatieve dingen zegt over Marc. Zo heeft Gordon in het verleden gezegd: “In De Wereld Draait Door is hij succesvol omdat hij daar zijn steentje bijdraagt – solistisch gaat het hem een stuk moeilijker af. Te weinig persoonlijkheid.”

Duet met Glennis

Gordon heeft in zijn nieuwe album een liedje opgenomen samen met Glennis. Zij is PR-technisch niet erg slim, sneert Evert Santegoeds in zijn podcast. “Ik vind het wel frappant dat ze samen met Gordon een duet zingt en dan op dezelfde dag haar single uitbrengt. Dat sneeuwt dan een beetje onder, maar goed, dat is een keuze.” Glennis is in elk geval trots op haar duet met Goor: “Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.”