Wijst dít er op dat Marco Borsato zijn comeback gaat maken?

Entertainment
door Sophie
zondag, 24 september 2023 om 12:23
comeback marco borsato
Marco Borsato heeft sterk onder vuur gelegen de afgelopen tijd. Ondanks dat er nog niks bewezen is, is hij wel volledig gestopt met het maken van muziek. Toch lijkt het er heel sterk op dat hij zijn comeback gaat maken.

Aantijgingen richting Marco Borsato

Marco Borsato heeft veel te verduren gekregen de afgelopen tijd.In 2019 kwam het nieuws naar buiten dat Marco en zijn vrouw Leontine Borsato uit elkaar waren gegaan na een huwelijk van meer dan 20 jaar. Dit zorgde voor veel media-aandacht en veroorzaakte ook wat commotie onder zijn fans.
Toch is dit nog niet het ergste. Hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag in zijn tijd als coach bij The Voice of Holland. Hij zou hier minderjarige meisjes op een vervelende manier hebben aangeraakt. Hier is hij echter voor vrijgesproken, hij zou hier niks mee te maken hebben.
Er loopt nog een andere zaak tegen hem, die volledig buiten het programma ligt. De zaak zal nog plaats moeten vinden en daaruit zal blijken of Marco hier iets mee te maken heeft. Sinds alle aantijgingen is hij gestopt met het maken van muziek en met zijn optredens. Maar het lijkt erop dat hij binnenkort toch zijn comeback zal gaan maken.

Comeback van Marco Borsato

"We hebben gemerkt dat Marco Borsato z'n profielfoto heeft gewijzigd", schrijft het roddelkanaal RealityFBI
op Instagram. De eerdere profielfoto was er al sinds maart 2021. Het is vaak zo dat artiesten zoiets doen als een publiciteitsstunt. Het waren bijvoorbeeld André Hazes en Bibi Breijman die al hun foto's van Instagram
verwijderde om zo aandacht te krijgen voor hun nieuwe muziek.
De kans is groot dat dit bij Marco ook het geval is. Hij heeft langere tijd niks van zich laten horen op Instagram, totdat zijn zoon Luca Borsato
met nieuwe muziek kwam. Marco besloot hierover een bericht op Instagram
te plaatsen, om zijn zoon te steunen. Nu er toch weer een andere vorm van activiteit is op zijn Instagram, dat hij zijn profielfoto heeft veranderd, lijkt het er op dat hij misschien wel zijn comeback zal gaan maken. Maar zitten we eigenlijk nog wel te wachten op de terugkeer van Marco?
marco borsato comeback
Beeld: Instagram @reality_fbi