Snijdende opmerking van Rachel Hazes over liefdesleven van André Hazes

Entertainment
door Sophie
zondag, 24 september 2023 om 14:40
rachel hazes andre hazes liefdesleven
Rachel Hazes neemt in een nieuw programma absoluut geen blad voor de mond als het om haar zoon André Hazes gaat. Ze gooit met modder richting haar zoon.

Sterfdag André Hazes senior

Afgelopen zaterdag was het de sterfdag van André Hazes senior. Niemand minder dan zijn weduwe Rachel Hazes besloot hem te herdenken via Instagram. "Allerliefste schat van mij, vandaag is het 19 jaar geleden dat wij fysiek afscheid hebben genomen van elkaar", schreef ze bij een foto van hen samen. "Ik voel onze laatste kus in het ziekenhuis nog iedere dag. Ik kan jou niet vertellen hoe erg ik jou mis, iedere dag steeds meer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet over jou praat en aan jou denk."
Verder schrijft ze nog over zijn altijd trouwe fans en de bijzondere afscheidsceremonie waar 50 duizend fans bij aanwezig waren. "Tot de dag van vandaag is het nog steeds ongekend hoeveel de fans van jou houden en dat mag ook weleens gezegd worden."

Rachel Hazes haalt uit naar zoon

Rachel was te gast in het nieuwe programma Hotel Hollandia . Hier vertelt ze dat ze, net als haar man André destijds, al voor haar dood haar uitvaart vast heeft laten leggen. "Ik heb echt alles al vast laten leggen. Wat ik aan wil, wie er mogen komen, de rouwkaart."
Die rouwkaart is volgens Rachel nog wel een dingetje. "Dat wordt een beetje ingewikkeld. Dat ga ik niet vertellen... Ik laat hem je dadelijk zien."
Presentator Paul de Leeuw is wel benieuwd waarom het zo ingewikkeld is. "Er komt iedere keer een andere naam bij. Voor mijn zoon, qua partner"
, antwoordt ze. Ze heeft het hier natuurlijk over het liefdesleven van André, die vreselijk ingewikkeld is. Hij was samen met Monique Westenberg , Bridget Maasland , Sarah van Soelen
, nog wat dames tussendoor en weer samen met Monique.
Wij vragen ons af, als André met Monique blijft, of zij wel op de rouwkaart zal komen. De band tussen moeder en schoondochter is namelijk erg goed. Ook zijn we benieuwd of dochter Roxeanne Hazes
uiteindelijk op de rouwkaart zal komen te staan. Aangezien de twee een hele vervelende rechtszaak achter de rug hebben en nog een bodemprocedure te gaan hebben.