Dave Roelvink volgende slachtoffer van Yvonne Coldeweijer?

Entertainment
door Sophie
maandag, 17 juli 2023 om 17:05
dave roelvink slachtoffer yvonne coldeweijer
Yvonne Coldeweijer maakt het ene na het andere slachtoffer met haar roddels, dit keer lijkt Dave Roelvink aan de beurt te zijn.

Het volgende slachtoffer van Yvonne Coldeweijer

Er werd aan Yvonne Coldeweijer de vraag gesteld of ze nog juice heeft over Dave Roelvink. "Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Wat denk je zelf", vertelt Yvonne. "Er gaan helaas echt dingen over hem rond."
Wat er precies over hem rond gaat, dat laat Yvonne nog eventjes in het midden. Maar er zou wel een verhaal op komst zijn. "Ik hoop natuurlijk op iets meer verschillende spionnen, zodat ik het uiteindelijk ook kan brengen."

Het verleden van Dave Roelvink

Dave Roelvink heeft nogal een heftig verleden waarin hij kampte met een verslaving. "Ik ben heel ver van mezelf verwijderd geweest en heb mensen om me heen pijn gedaan"
, vertelde hij een tijdje geleden op Instagram. Hij besloot twee jaar geleden het roer om te gooien en af te kicken.
Alleen tijdens zijn werk als dj is Dave nog te vinden in het uitgaansleven. Toch achtervolgde zijn verleden hem nog voor een lange tijd. "Ik kon het ook snappen dat mensen heel negatief over mij dachten omdat ze ook alleen maar negatief zagen."
Inmiddels is Dave heel erg gelukkig met zijn vriendin Jazzlyn en is hij vader van hun zoontje Dean. Wij zijn heel benieuwd wat de heftige juice van Yvonne uiteindelijk is.