Igone de Jongh over relatie met Thijs Römer: 'Ik heb schijt'

Entertainment
door Sophie
maandag, 17 juli 2023 om 14:02
igone de jongh thijs romer relatie
Igone de Jongh en Thijs Römer zijn weer samen gespot, zijn de twee dan weer bij elkaar?

Igone de Jongh en Thijs Römer weer samen?

Thijs Römer en Igone de Jongh zijn gisteren samen gespot na het concert van Coldplay in de Johan Cruijff Arena. "Gespot: Thijs en Igone hand in hand lopend vanuit de Arena zojuist na het concert van Coldplay" , meldt de bron aan Yvonne Coldeweijer. "Iedereen keek vol verbazing en met open mond."
Het Openbaar Ministerie maakte bekend dat Thijs Römer strafrechtelijk vervolgd wordt voor zedendelicten met minderjarigen tussen de veertien en zestien jaar oud. Igone besloot na dit nieuws een punt te zetten achter haar relatie met Thijs. "Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen" , schreef ze op Instagram.

'Ik heb schijt'

Igone de Jongh schoof aan bij het programma The Friday Move van BNR
en daar vertelde ze over de breuk met Thijs en waarom ze dit bekend maakte. "En inderdaad, wat je zegt: heb je verantwoordelijkheid af te leggen? Nee, in principe denk ik niet. Aan de andere kant wordt het je niet altijd heel makkelijk gemaakt."
Wel vertelt ze dat ze veel spijt heeft van het statement dat ze destijds gemaakt heeft. "Achteraf had ik dat niet moeten doen. Laat ik het zo zeggen. En ik geef je gelijk dat ik had moeten denken: zoek het allemaal maar uit. Ik heb nu ook wel zoiets van: schijt" , vertelt ze. "Daar heb ik van geleerd. Van fouten kun je leren, toch?"
Yvonne Coldeweijer kan het niet zo waarderen dat Igone zoveel 'schijt' heeft. "Tja, als je valt op een volwassen man die het bed in wil duiken met minderjarige meisjes en ze weliswaar heeft afgeperst en gechanteerd, dan houden wij jou niet tegen hoor meid. Niet iets waar ik 'schijt' aan zou hebben, maar you do you."
schermc2adafbeelding 2023 07 17 om 135746
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
Inmiddels lijkt Igone niet meer zoveel 'schijt' te hebben. Ze heeft laten weten dat zij en Thijs Römer nu écht uit elkaar zijn.