Dave Roelvink neemt afscheid van dj-wereld

Entertainment
dinsdag, 17 oktober 2023 om 14:06
ontwerp zonder titel 86
Het lijkt er sterk op dat Dave Roelvink gaat besluiten te stoppen met zijn werk als dj, zoals zijn vader Dries maandag heeft medegedeeld aan Radio 538. Op dit moment verblijft Dave in een afkickkliniek vanwege zijn strijd tegen verslaving.

Dave opnieuw opgenomen

Op dit moment verblijft Dave Roelvink in een afkickkliniek in Zuid-Afrika, waar hij zich bezighoudt met zijn herstel van zowel een alcohol- als drugsverslaving. Dit is niet de eerste keer dat Dave met dergelijke uitdagingen te maken heeft gehad; ongeveer drie jaar geleden worstelde hij ook al met een vergelijkbare verslaving.

Dries over opnamen Dave

Dries Roelvink heeft Dave even kort gesproken via FaceTime. Als er aan Dries wordt gevraagd hoe het met Dave gaat reageert hij: " En wat met hem altijd wel een beetje het geval is bij hem zijn eigenlijk een beetje, zijn looks, die zijn altijd goed " Zo gaat Dries verder: " Maar nu is hij ook zes weken als een waanzinnige aan het sporten, daar twee keer per dag. "
Zo vertelt Dries ook: " Wat is er aan de hand met jou zeg? Je kunt Donny zo opvolgen voor op de cover van Men's Health . " Er wordt aan Dries gevraagd, waarom Dave langer moet blijven. " Dat doen ze in overleg daar, met een aantal therapeuten, die dan met hem praten en die vonden het toch verstandiger om hem daar ietsjes langer te houden.
" Er wordt aan Dries gevraagd of het ook als een verrassing voor hem was dat Dave is teruggevallen of dat hij het toch aan zag komen. Het was voor Dries bij de eerste terugval ook zeker een verrassing, omdat hij zag dat Dave het zo goed deed.

Stoppen als DJ

Zo vertelt Dries ook dat Dave aan het nadenken om te gaan stoppen met zijn carrière als dj: " Ik vind één van de beste beslissingen die ik voel aankomen, hij heeft hem nog niet gemaakt, maar daar praat ie wel steeds over. Dat hij gaat stoppen met zijn werk als dj. " Zo gaat Dries verder: " D at is een belangrijke stap. "