Dit is wanneer De Bevers de stekker uit hun realityshow trekken

Entertainment
donderdag, 07 december 2023 om 14:08
ontwerp zonder titel 2023 12 07t134335233
John de Bever en Kees Stevens laten zich met veel plezier volgen door de camera's voor hun eigen realityshow De Bevers. Voor komende seizoenen hebben de twee echter één voorwaarde gesteld voor de opnames, anders is het 'klaar is Kees'.

Seizoen vijf in aantocht

John de Bever had nooit verwacht dat De Bevers zo'n groot succes zou worden, zo vertelt hij aan het tijdschrift Party . " Ik verbaas me er nog steeds over dat mensen het zo leuk vinden. Ook kinderen van zeventien, achttien jaar kijken, want als ik ergens sta te zingen, filmen ze mij met hun mobieltje en vragen ze of Kees er ook bij is. "
Binnenkort zullen de mannen in gesprek gaan met RTL over de invulling van het vijfde seizoen. " Het moet wel leuk blijven voor de mensen, alleen overal waar wij komen vinden de mensen De Bevers leuk, dus misschien maken John en ik ons weer veel te druk over de invulling ", vertelt Kees. " Met RTL gaan wij lekker eten en drinken en kijken of er een idee uit ontstaat. Aan de kijkcijfers ligt het niet, die waren supergoed. "
John heeft één duidelijke voorwaarde voor een vervolg: " Zodra wij dingen in scène moeten gaan zetten, niet onszelf kunnen zijn, dan stoppen wij ermee. " Hij zal voorlopig sowieso nog niet gaan stoppen met zingen. " Het klinkt stom om over mezelf te zeggen, maar ik kan in het leven niet meer bereiken. Ik ben profvoetballer geweest en nu werk ik al heel wat jaren als zanger. Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken. En ik ben gezond. Ik moet gewoon blijven zingen! "

Spanningen

Het enige waar John en Kees zich voorlopig zorgen om moeten maken, is of hun relatie niet op de klippen loopt . Kees heeft sterke verhuisdrang en pakt zijn spullen het liefst gelijk weer in als hij deze net heeft uitgepakt, maar John is onderhand wel toe aan rust.
Binnenkort gaan de twee verhuizen naar een nieuwe woning en John is vastberaden om daar te blijven. " Kees wil overal maar een jaar of tweeënhalf blijven wonen. Ik hoop dat we nu langer in ons nieuwe onderkomen blijven. Ik ben klaar met de onrust van die man” , vertelt de zanger in een interview met Story.
Kees lijkt echter hele ander plannen te hebben. “Ik heb nu alweer op Funda gekeken, terwijl we nog niet eens in ons nieuwe huis wonen” , zegt hij. “Ik zou onze nieuwe woning gerust weer te koop kunnen zetten. Als we ooit uit Nederland vertrekken, begin ik in Spanje een makelaarskantoor.”