Déze kandidaat uit B&B Vol Liefde is nu toch gelukkig in de liefde

Entertainment
door Indy
donderdag, 18 januari 2024 om 10:37
bb vol liefde martijn
Leuk B&B Vol Liefde-nieuws! Ondanks dat het vierde seizoen van B&B Vol Liefde al ruim een half jaar geleden is afgelopen, delen de deelnemers nog regelmatig updates over hun leven. Zo ook Martijn, die na het programma tóch de liefde heeft gevonden.

Brombeer

Martijn werd door de B&B Vol Liefde -kijkers aangezien als een brombeer. Hij worstelde met de vrouwelijke aandacht die hij kreeg en hij had eigenlijk te weinig tijd voor zijn gasten. Als klap op de vuurpijl maakte hij soms zelfs ruzie met ze. In een interview met het AD vertelde de B&B-houder dat hij zich niks aantrekt van de teksten van de 'toetsenbordridders'. De teksten gingen het ene oor in en het andere oor weer uit. “ Ik heb de impact van B&B Vol Liefde wel echt onderschat. Mensen hebben op basis van wat ze zien een mening over je. Ze vonden me een brombeer” , zegt hij. “Maar hoeveel personen zijn dat er nou van de meer dan een miljoen mensen die naar het programma keken?”
De B&B-houder snapt wel waar het commentaar vandaan komt. Er wordt drie weken lang zo ongeveer de hele dag gefilmd, maar daar wordt natuurlijk maar een klein deel van uitgezonden. “Dat zeiden vrienden ook die me appten: ‘Laat ze maar praten, wij weten hoe je echt bent’. Dat is fijn op zo’n moment. Ze kunnen niet alles uitzenden.”

De liefde gevonden

De liefde heeft Martijn in het programma niet gevonden, maar het blijkt dat hij tóch een hele leuke vriendin heeft gevonden. Dit heugelijke nieuws deelt Walter, die ook te zien was in het vierde seizoen van het datingprogramma. Hij is bij Martijn op bezoek in Thailand en hij deelt op Instagram een paar foto's. Op een van de kiekjes omhelst Martijn een dame, genaamd Amber, en volgens Walter heeft hij het erg leuk met haar.
RTL Boulevard laat weten contact te hebben gezocht met Walter en hij kan bevestigen dat Amber en Martijn 'megaverliefd' zijn en het 'supergezellig' hebben.