Sylvie Meis krijgt advies van Yvonne: 'Stop met downdaten'

Entertainment
woensdag, 17 januari 2024 om 16:09
ontwerp zonder titel 2024 01 17t155015297
Na haar recente breuk ontvangt Sylvie Meis een oprecht advies van Yvonne Coldeweijer. De influencer raadt haar aan om niet meer te downdaten. "Je staat voor aap!"

Downdaten

Sylvie Meis haar relatie met Wim Beelen is alweer voorbij . De sloopmiljonair heeft haar aan de kant gezet, waardoor de vergelijking met de vrouwelijke Gordon, die vaak alleenstaand is, opnieuw opgaat. Het pijnlijke patroon is dat elke nieuwe romantische relatie van Sylvie uiteindelijk strandt; de enige vraag is hoe lang het deze keer zou duren.
Wim was aanzienlijk een ander type man dan Sylvie normaal date. “ Sylvie is aan het downdaten ”, concludeerde Yvonne Coldeweijer al direct. Downdaten houdt in dat je date met iemand die als minder hoog wordt ingeschat dan jijzelf; in dit geval staat Wim volgens Yvonne lager op de sociale ladder. “ Je verwacht het niet ”, luidt haar reactie op de nieuwste Sylvie-breuk. " Wanneer je downdatet omdat je desperate bent en zelfs hij wil je niet. "

De breuk

De breuk komt voort vanuit Wim. Hij deelt op Instagram: " Een aantal maanden geleden ben ik een leuke vrouw tegengekomen. Na twee dates moest iemand dat zo nodig in de pers brengen. We hebben daarna een spoedcursus kennismaking gedaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat onze levens totaal niet overeenkwamen. "
Hij vervolgt: “ Sylvie haar leven boven de radar en mijn leven eronder is een weg wat niet bij mij past. Ik heb dan ook besloten dat onze wegen niet verder gaan als paar en we ieder onze eigen weg gaan volgen. Veel succes in je leven. Je bent een bijzondere, lieve vrouw. Bedankt.

Advies van Yvonne

Yvonne geeft Sylvie zelfs nog een dosis goedbedoeld advies mee. “ Even zonder gekheid Syl, luister dan ook naar mij! Je moet niet downdaten. Je staat voor aap, want iedereen ziet dat je die afslag neemt en vervolgens ben je toch te intimiderend voor zo iemand. Die kan jouw level helemaal niet bijhouden, joh.
Ze vervolgt: “ Gewoon vissen in je eigen vijver, meid. Ook al is het een heel klein kutvijvertje. So be it. Anders maar single, want je krijgt anders echt een desperate imago. Stop ermee, met die onzin! Je hebt hem nooit leuk gevonden en je weet het. En hij weet het ook.