Dit is de B&B van Joyce uit Winter vol Liefde

Entertainment
zondag, 14 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 10t135602174
In het ijzige Noorwegen streeft Joyce naar het hart van Marco in Winter Vol Liefde, die daar een hotel beheert en diverse sneeuwactiviteiten organiseert. Joyce blijkt het vak goed te kennen, aangezien ze zelf 'tiny houses' verhuurt in Almere! Zo ziet de Bed & Breakfast van Joyce eruit.

Klein Knorrestein

In Winter Vol Liefde lijkt Joyce de beste kanshebber om het hart van Marco te ontdooien. Of dat lukt, verklappen we nog niet. Het viel kijkers echter op dat Joyce eerder al op televisie te zien was . In maart 2023 presenteerde ze haar verblijf 'Klein Knorrestein' in het programma Bed en Breakfast . Opmerkelijk genoeg zat er nog een Winter vol Liefde -kandidaat in dezelfde aflevering: Joshua , die de gemoederen flink bezighoudt .
Aan de rand van Almere beheert Joyce haar duurzame 'mini-retreat' genaamd Klein Knorrestein. Het terrein omvat twee 'tiny houses', een eco-tuin vol bloemen en fruit, en een gevarieerde verzameling dieren die door Joyce zijn gered.

Tiny Houses

Beide 'tiny houses' zijn voornamelijk opgebouwd uit natuurlijke materialen om het ecologische karakter te benadrukken. Het ronde Iglucraft-huisje is geïnspireerd op Estlandse boshuisjes, terwijl het Wikkelhuis een houthakkershuisje (nabij het bos!) is met veel licht dankzij de glazen gevel. Beide huisjes bevatten voornamelijk duurzaam hout, terwijl het Wikkelhuis ook gedeeltelijk is gemaakt van karton!
Elk huisje beschikt over zowel een sauna als een hottub en wordt verhuurd voor 175 euro per nacht (exclusief toeristenbelasting en schoonmaakkosten), met een minimumverblijf van twee nachten. De sauna en hottub bevinden zich buiten, maar door een heg van wilgentenen kun je genieten zonder pottenkijkers.
Online zijn de recensies zeer positief! Gasten loven de huisjes, de rust en de vriendelijke gastvrouw!

Hier kennen we Marco van

En Marco kunnen we ook nog ergens anders van kennen . We hebben diep in de archieven gezocht om deze informatie te vinden. Dertien jaar geleden speelde Marco een bescheiden rol in het programma Herrie in het Hotel . In die aflevering bezochten topkok Herman den Blijker en Gerlof Bos het hotel van Marco en Marie-José om hen een handje te helpen. In het kader van Herrie in het Hotel speelde Gerlof op 8 juni 2010 een adviserende rol voor het Herang Tunet Hotel in Heggenes, Noorwegen, dat eigendom is van Marco en Marie-José.