Dit is hoe lang we nog kunnen genieten van De Slimste Mens 2024

Entertainment
zondag, 14 januari 2024 om 10:30
ontwerp zonder titel 2024 01 10t154344577
Ook dit seizoen worden BN'ers weer flik uitgedaagd in De Slimste Mens. De antwoorden van de kandidaten leveren soms hilarische momenten op, maar hoe lang kunnen we nog van dit seizoen blijven genieten?

De Slimste Mens

De Slimste Mens is een Nederlands televisieprogramma dat is afgeleid van de Vlaamse versie De Slimste Mens ter Wereld geproduceerd door het productiehuis Woestijnvis . De show wordt sinds 2012 uitgezonden en blijft een groot succes. In elke aflevering nemen drie bekende Nederlanders het tegen elkaar op in de strijd om de titel van 'de slimste' van de dag. Ze beantwoorden vragen waarbij ze seconden kunnen winnen. Degene met de meeste seconden op de klok is automatisch door naar de volgende aflevering, terwijl ook een van de andere twee doorgaat.
De overgebleven twee kandidaten concurreren tegen elkaar door zo veel mogelijk vragen correct te beantwoorden. Voor elke juiste vraag gaat er 20 seconden van de tijd van de tegenstander af. Degene die uiteindelijk geen seconden meer op de klok heeft, valt af en gaat niet door naar de volgende ronde.

Tot wanneer duurt De Slimste Mens

Langzaam naderen we het afscheid van Philip Freriks en Maarten van Rossem in De Slimste Men
s. We gaan het duo zeker missen, vooral vanwege hun hilarische bekentenissen in de spelshow. Gelukkig mogen we nog een tijdje genieten van deze twee levende legendes, aangezien ze doorgaan tot en met het winterseizoen van 2024-2025. Dit seizoen laten ze opnieuw zien dat hun chemie ongeëvenaard is. Bereid je voor om deze mannen deze maand nog op je televisiescherm te zien!
We zitten momenteel nog volop in het seizoen, maar zoals altijd heeft al het goede een einde. We hebben de programmagegevens bekeken om te achterhalen hoelang dit seizoen nog zal duren. Helaas nadert het einde. De grote finaleweek van De Slimste Mens
gaat van start op maandag 22 januari. Daarin zullen de best presterende kandidaten van dit seizoen opnieuw verschijnen. Uiteindelijk blijven er drie meesters over die met elkaar zullen strijden in de grote finale op vrijdag 26 januari!