Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten

Entertainment
door Sophie
maandag, 23 januari 2023 om 9:25
nieuwe vriend channah koerten
Channah Koerten - die we kennen van Ex on the Beach: Double Dutch , Temptation Island én Echte Meisjes in de Jungle - heeft een nieuwe vriend, dit meldt RealityFBI op Instagram.
vriendje channah koerten 63ce483bf0704
Foto: Jasper Suyk/Rob Jacobs
Het liefdesleven van Channah Koerten
Channah Koerten was een original in het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. In dit seizoen kwam haar ex-vriend Quentin het strand op gelopen en eigenlijk was het direct weer dikke mik tussen de twee. De twee kregen na het programma een relatie, maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot.
Quentin kon het vrijgezellenleven maar moeilijk loslaten en daarom besloten de twee naar Temptation Island te vertrekken om hun relatie te testen. De test maakten ze echter niet af, ze waren er namelijk achter gekomen dat Channah zwanger was van Quentin en daarom besloten ze het programma te verlaten.
Later volgde er nog een tweede kindje, wat break-ups en make-ups, totdat de relatie uiteindelijk 'voorgoed' strandde.
Channah had naderhand nog een korte romance met een jongen genaamd Orlando, maar ook dit hield niet lang stand.
De nieuwe vriend van Channah Koerten
Maar Channah lijkt inmiddels alweer heel wat maanden gelukkig te zijn in de liefde! Het roddelkanaal RealityFBI vertelt hoe het tussen Channah en haar nieuwe vriend zit. "Van diverse bronnen vernomen dat Channah Koerten al een tijdje dat met de Amsterdamse interieurdesigner Patrick Russ. Hij verscheen al in een recente vlog van Channah Koerten, maar het lijkt erop dat dit al een tijdje gaande is", schrijft het kanaal.
Haar nieuwe vriend zou dus te zien zijn in haar vlog van ongeveer twee weken geleden, maar er werd door het roddelkanaal nog een andere aanwijzing gevonden. Channah draagt in een aflevering van Echte Meisjes in de Jungle een trui van Patrick. Het programma is opgenomen in oktober, dus dat zou betekenen dat er al een tijdje iets speelt tussen de twee. Ze droeg een trui van het merk 'Patrick Russ', maar hier zijn geen kledingstukken van te koop.
nieuwe vriend channah koerten 63ce46e66b5c8