Jaimie Vaes en haar vriend zijn uit elkaar

Entertainment
door Sophie
maandag, 23 januari 2023 om 10:50
jaimie vaes en afshin uit elkaar
Jaimie Vaes leek na haar breuk met Lil' Kleine de liefde te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend Afshin Momadi. Via RealityFBI hebben we vernomen dat de twee uit elkaar zijn.
De nieuwe vriend van Jaimie Vaes
In augustus 2022 vertelde Jaimie Vaes aan RTL Boulevard dat ze weer gelukkig was in de liefde. De twee zouden elkaar al zo'n twaalf jaar kennen en altijd goede vrienden zijn geweest. In eerste instantie had Jaimie absoluut geen behoefte aan een nieuwe relatie - wat natuurlijk volledig te begrijpen is - maar met Afshin bloeide er toch iets op. "Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemakt. Dat heb ik nu met hem."
Tijdens de première van Wakanda Forever schitterden de twee voor het eerst samen op de rode loper. "Hij is in heel veel fases van mijn leven erbij geweest, de leuke en de minder leuke dingen. En op dit moment voelt hij mij heel goed aan."
Jaimie Vaes en Afshin uit elkaar
Toch lijkt er nu trouble in paradise voor Jaimie en Afshin. Het viel RealityFBI op dat ze elkaar niet meer volgden en dan ze de tags, likes en reacties hebben verwijderd of elkaar hebben geblokkeerd.
In eerste instantie leek het op een simpele ruzie tussen twee bekende mensen die het moeten uitvechten via social media - maar nu lijkt het toch wel wat heftiger dan dat. Een 'spion' van het roddelkanaal laat weten dat de twee inderdaad uit elkaar zijn.