Dit is de vrouw van zanger Nielson

Entertainment
door Sophie
zondag, 12 maart 2023 om 8:50
vrouw van nielson 1
Nielson is al zes jaar getrouwd met zijn jeugdliefde Hanna. Hij trouwde in 2016 'stiekem' met haar en zij is dan ook eigenlijk nooit in de media te zien. Maar dit is hoe ze eruit ziet.

Niels en Hanna zijn getrouwd

Op 2 september 2016 gaven Niels (de echte naam van Nielson) en Hanna elkaar het ja-woord. Op Instagram deelde hij onder zijn artiestennaam Nielson het nieuws dat ze zijn getrouwd. "Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest."
Zijn vrouw Hanna is eigenlijk nooit te zien op de social media van Nielson, alleen haar stem komt regelmatig voor in zijn filmpjes op TikTok.

"Gelukkig" getrouwd

We gaan er niet omheen draaien, Nielson heeft een behoorlijke misstap begaan deze week . Hij nodigde een fan uit in zijn hotelkamer in Eindhoven omdat hij 'tegen haar billen in slaap wilde vallen'.
Uit mailtjes zou moeten blijken dat het allemaal oké is wat hij doet, want hij heeft een open relatie. Alleen mag zijn vrouw Hanna hier niks van weten. "Nielson vindt zelf dat hij een open relatie heeft, maar zijn vrouw mag het alleen niet weten", aldus Yvonne Coldeweijer .
vrouw van nielson 63a2cb973306e
De twee hebben inmiddels laten weten deze situatie 'in privésferen op te willen lossen'. Maar we zijn benieuwd of zij nog heel lang zijn vrouw zal zijn, of dat ze hem simpelweg zal vergeven voor deze 'Waylon-actie'.