Dit is Guido uit Winter vol Liefde

Entertainment
dinsdag, 26 december 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 2023 12 15t145258001
Op 18 december maakte Guido zijn entree in het gloednieuwe programma Winter Vol Liefde. Tijdens dit winterse avontuur zullen vijf deelnemers romantische ontmoetingen beleven te midden van besneeuwde landschappen. Een van de deelnemers is Guido en we stellen hem graag aan je voor.

Dit is Guido

Voel je je na de amoureuze wendingen in B&B Vol Liefde een beetje in een emotioneel vacuüm? Goed nieuws, want de producenten van dit programma hebben een spin-off bedacht. Vijf deelnemers die in een winters gebied wonen gaan op zoek naar de liefde. We hebben de andere kandidaten, die terug te vinden zijn op de Winter Vol Liefde -pagina, al voor gesteld en vandaag is het de beurt aan Guido!
Guido heeft een sociale, liefdevolle en avontuurlijke persoonlijkheid, maar hij heeft tot op heden nog geen levenspartner gevonden die het vuur in hem aanwakkert. Met deelname aan Winter Vol Liefde hoopt hij hier verandering in te brengen. Zijn zoektocht richt zich in eerste instantie op een vrouw die bereid is liefde te geven en ook in staat is liefde te ontvangen, een cruciaal aspect voor hem. Hoewel hij gewend is aan zijn eigen gezelschap, verlangt Guido ernaar zijn gedachten en gevoelens te delen met een speciale vrouw. Hij kijkt ernaar uit om niet alleen zijn eigen emoties te uiten, maar ook om te ontvangen en te worden overladen door alles wat zij te bieden heeft.

Ruimte voor een vrouw

Guido geniet momenteel van zijn leven in het afgelegen Zweedse Lapland, waar hij samenwoont met zijn hond Dapper en een gezelschap van kippen. Hoewel hij het prima naar zijn zin heeft, is er zeker ruimte voor een sterke en zelfstandige vrouw in zijn leven. In de introductievideo zien we Guido's ruime huis te midden van de sneeuw, waardoor de beoogde dame eigenlijk alleen maar haar koffer hoeft in te pakken om zich in warme sferen te bevinden. Als ze dan ook nog gezegend is met een goed gevoel voor humor, zou ze perfect passen bij deze avontuurlijke basisschoolleraar. Belangrijk is wel dat ze openstaat voor een leven in de wildernis, aangezien Guido geen plannen heeft om terug te keren naar Nederland.
Niks missen van de Winter Vol Liefde -kandidaten? Volg dan hun socials !