Dit is het flink gestegen vermogen van Rob Kemps

Entertainment
zaterdag, 09 december 2023 om 13:30
ontwerp zonder titel 2023 12 07t115232134
Zijn beslissing om zijn vriendin met hun twee kinderen in te ruilen voor een relatie met zijn achtergrond danseres heeft zijn imago ernstig beschadigd. Dit is nog verergerd door het feit dat zijn tv-programma's nauwelijks kijkers trekken. Maar wat is zijn vermogen nu?

Carrière

In 2007 nam Rob Kemps deel aan een talentenjacht voor het televisieprogramma De Lama's. Hij behaalde de tweede plaats in het programma Lama Gezocht en verdween daarna weer van de radar. Pas in 2013 verwierf Rob meer bekendheid toen hij het gezicht werd van de feestact Snollebollekes, een trio waarvan alleen Rob als 'Snollebolleke' op het podium staat. Met Snollebollekes bracht Kemps enkele carnavalskrakers uit, waaronder Links rechts in 2015 en Springen Nondeju in 2016.
Eind november 2016 won Rob de Party Awards, de meest prestigieuze competitie voor feestartiesten in Nederland. Het nummer Springen Nondeju behaalde in een maand tijd meer dan een miljoen weergaven op YouTube en kwam snel op nummer twee in de iTunes Top 30 van Qmusic. In het daaropvolgende jaar dansten Nederlandse voetbalsupporters massaal op Links rechts tijdens het EK voor vrouwen. In 2019 had Rob twee uitverkochte shows in de GelreDome.
Rob is niet alleen een 'Snollebolleke', maar tegenwoordig ook presentator. Hij is in meerdere programma's te zien als presentator.

Schandalen

Rob lijkt geen grenzen te kennen. Hij heeft niet alleen zijn gezin met jonge kinderen verlaten voor zijn achtergronddanseres, maar hij wrijft dit ook nog eens in het gezicht
van zijn voormalige partner Miriam Swinkels. Terwijl zij nu vrijwel de volledige opvoeding op zich neemt, geniet Rob van reizen met zijn nieuwe liefde. Zo mist hij ook bijzondere momenten van zijn kinderen .
Mensen kunnen zich afvragen of het gepast is om regelmatig en langdurig op vakantie te gaan met je nieuwe vriendin, terwijl er kinderen thuis zijn die hun vader missen. Maar het roept nog meer vragen op als al deze uitstapjes uitgebreid op sociale media worden tentoongesteld.
De manier waarop Rob aan zijn ex Miriam liet weten dat hij vreemd is gegaan , was ook niet heel respectvol.

Vermogen Rob Kemps

Heeft deze situatie ook invloed gehad op zijn financiële situatie? BekendeBuren heeft de cijfers onderzocht en ontdekte iets opmerkelijks. Rob is eigenaar van twee bedrijven: Rob Kemps Beheer B.V. en Tram 33 B.V. Het eigen vermogen van het eerste bedrijf is gestegen van 546.000 euro naar 977.000 euro.
Het eigen vermogen van het tweede bedrijf is slechts met 3.000 euro gestegen naar 259.000 euro. Ondanks dit alles is zijn totale vermogen met 434.000 euro toegenomen, wat zeker als een prestatie kan worden beschouwd.