Zo zag Tim den Besten er vroeger uit

Entertainment
zaterdag, 09 december 2023 om 14:30
ontwerp zonder titel 2023 12 06t144906227
Tim den Besten heeft recentelijk veel aandacht in de media gekregen. Hij heeft zijn werkzaamheden wegens ziekte al enkele maanden stopgezet en is niet langer te zien op televisie vanwege een schandaal. Hoe zag de presentator eruit voordat hij bekend werd op de sociale media?

Het schandaal

Er gaat een heel schandaal rond Tim den Besten . De informatie, eerder al onthuld door Yvonne Coldeweijer, over Tim den Besten blijkt waar te zijn. Naar aanleiding van een onderzoek in Het Parool blijkt dat er drie aangiftes zijn ingediend tegen de VPRO -presentator wegens ernstige misstanden op de datingapp Grindr . De politie onderzoekt de zaak.
De beschuldigingen omvatten het misbruik van de identiteit van de slachtoffers op Grindr . Gedurende anderhalf jaar zou Tim hun namen en persoonlijke foto's hebben gebruikt om expliciete gesprekken met andere appgebruikers te voeren tot in de late uren. Dit heeft geleid tot psychische problemen bij de slachtoffers, die werden aangesproken door vrienden en bekenden die dachten dat zij degenen waren die deze gesprekken voerden. " Twee van de drie zeggen erdoor in therapie te zitten. Eén van de mannen werkt in de mediawereld en vreest klanten te verliezen. "

Zeldzame vorm van kanker

Niet lang na de onthullingen van Yvonne heeft Tim publiekelijk bekendgemaakt dat hij lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. Ondanks de ernst van deze ziekte vindt de juicekoningin dat dit niet mag dienen als afleiding van de serieuze beschuldigingen tegen hem. Deze beschuldigingen hebben namelijk belangrijke consequenties.
De VPRO
heeft eerder aangekondigd dat Tim sinds 10 oktober niet meer actief is, officieel vanwege de 'grote impact' van zijn ziekte op zijn mentale gezondheid. Het Parool
heeft Tim voor het eerst benaderd voor een reactie op 9 oktober, toen hij nog steeds werkzaam was voor de omroep. Ondanks herhaalde verzoeken weigert Tim te reageren.

Hoe zag Tim er vroeger uit?

Hoe zag Tim eruit voordat hij nationale bekendheid verwierf? Flair heeft een reeks foto's verzameld die de presentator deelde op zijn Instagram-account. Zie je de verschillen? Wij namelijk wel!