Hoe kan het dat Yvon Jaspers zo snel bij de boeren is?

Entertainment
zaterdag, 09 december 2023 om 12:30
ontwerp zonder titel 2023 12 06t104237361
Ongeacht of het verwacht of onverwacht is, de keuzemomenten zijn talrijk bij Boer Zoekt Vrouw. Maar hoe komt het toch dat Yvon Jaspers en haar team altijd zo snel ter plaatse zijn wanneer er iemand (onverwachts) vertrekt?

Ze springt nog net niet

De Q&A van Yvon Jaspers op haar Instagram was een succes. Nadat ze eerder al antwoord gaf op de vraag hoe het met Jasmijn gaat , geeft ze nu ook een hint over haar eigen aanwezigheid op de 'Boerenset'.
Zowel Piet als Claudia maakte dit seizoen voortijdig een allesbepalende keuze. Zo voert Claudia nog voordat Yvon kan langskomen een laatste gesprek met René en zegt: " Ik moet je wat zeggen. Ik vind het moeilijk om te zeggen. Helaas ga ik niet met jou door. Het is heel zwaar om dit jou te moeten vertellen, maar ik hoop dat jij er begrip voor hebt. " Ze springt nog net niet zo de armen van Paul in. " Ik heb gekozen ", zegt ze. Paul had dit totaal niet zien aankomen. " What the fuck? " zegt hij. Claudia vertelt dat ze niet veel langer kon wachten.

Keuzemomenten

Op Instagram wilden kijkers weten hoe het komt dat Yvon altijd binnen vijf minuten lijkt te verschijnen wanneer er iemand vertrekt. Het antwoord van de presentatrice luidde: " Omdat ik nooit verder dan een kwartiertje van de boerderij ben!
" Waar Yvon precies verbleef gedurende het afgelopen seizoen onthult ze niet.
Fans vragen zich ook af of Yvon met de boeren praat over hun keuzes wanneer de camera's niet op hen gericht zijn. Hierover geeft zij aan: " Ik doe niet anders. Haha. We praten ontzettend veel met alle boeren over hun keuzes. Soms uren. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk niet over wie ík leuk vind. De boer moet echt zèlf voelen wie er bij hem en zijn leven past. Wat er op TV te zien is, is maar zo’n klein deeltje. "

Nieuw seizoen

Het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw leek aanvankelijk tamelijk voorspelbaar, maar gelukkig brachten enkele onverwachte wendingen de nodige opwinding. De meest opvallende was ongetwijfeld de ontluikende liefde tussen Haico en Ellen .
Verlang jij ook naar wat intriges op jouw boerderij? Dan is er goed nieuws: je kunt je nu aanmelden voor een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw .