Zo gaat het nu met Walter uit B&B Vol Liefde

Entertainment
zaterdag, 09 december 2023 om 11:30
ontwerp zonder titel 2023 11 30t151214306
Het Instagram-account BBVolLiefde heeft recentelijk updates gedeeld over hoe het nu gaat met de deelnemers van het afgelopen seizoen van de populaire datingshow. De volgende persoon in de reeks is Walter, die een opvallende rol had in het seizoen.

Bed & Breakfast

Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot Walter dat het tijd was voor een verandering in zijn leven. Hij verkocht het familiebedrijf en verwierf in plaats daarvan een Frans verblijf dat hij transformeerde tot een Bed & Breakfast.
Deze B&B bevindt zich te midden van de natuur in Corrèze, waar Walter volledig tot rust kan komen.

Zo zag Walter er vroeger uit

Op Instagram deelt de opmerkelijke deelnemer van B&B Vol Liefde een video waarin verschillende foto's van zijn vroegere uiterlijk te zien zijn . Bij de video voegt hij het volgende toe: " Wow! Sinds ik mijn leven omgegooid heb, verandert ook mijn lichaam.20 kilo lichter, minder balast, veel beweging, altijd buiten zijn en veel dansen doet zijn werk. Ik was al lang met persoonlijke ontwikkeling bezig, maar werkte op kantoor, in de auto en in het vliegtuig. "

Zo gaat het nu met Walter

Het fan-account begint met: " Met Walter gaat het super goed. Hij is blij dat de rust (de reden waarom hij in Frankrijk is gaan wonen) is wedergekeerd. Hij voelt zich heerlijk in de natuur. Er gebeuren mooie dingen sinds zijn deelname. Helaas zijn er veel mensen die kampen met burn out-klachten, zij komen naar zijn B&B en leven weer helemaal op. De rust en natuurlijk werkt voor hen écht positief. Walter is bezig met het organiseren van retreats. Niet alleen tantra, maar ze hebben ook de focus op meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, met je kids de natuur in, anders relateren, tantra voor beginners et cetera. "
Walter geeft aan dat hij de tijd met Anne en Claudia, twee deelnemers die zich voor hem hadden aangemeld, als zeer plezierig heeft ervaren. " Ik heb met hen veel plezier gehad. Ik heb onderschat hoeveel energie het kost om vier weken lang 10 tot 12 uur per dag een camera op je neus te hebben ."
Hij onderhoudt nog steeds contact met Anne, Claudia en Corina en beschouwt hen als goede vrienden. In zijn vrije tijd geniet hij van activiteiten op zijn terrein en maakt graag wandelingen. In januari 2024 staat er een reis naar Thailand op het programma om zijn zoon te bezoeken, die daar stage loopt. Tijdens deze reis zal Walter ook zijn B&B-collega Martijn ontmoeten. Bovendien is Walter dankbaar voor het feit dat hij met zijn deelname aan B&B Vol Liefde veel mensen heeft kunnen inspireren.