Dit zijn de échte woningen van de Gooische Vrouwen

Entertainment
zaterdag, 09 december 2023 om 10:30
ontwerp zonder titel 2023 12 05t141928809
De serie Gooische Vrouwen maakt eind 2024 een comeback op televisie. De vier vriendinnen Cheryl, Claire, Roelien en Anouk wonen in de serie in een riante villa in Het Gooi, maar hoe wonen de actrices in het echt?

Gooische vrouwen

Gooische Vrouwen vertelt het verhaal van vier vriendinnen uit Het Gooi en werd uitgezonden van 2005 tot 2009. Na de televisieserie volgden twee films, die beide meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Dit maakt ze tot twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van het afgelopen decennium.
De hoofdrollen werden vertolkt door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien). Er is aangekondigd dat eind 2024 er een comeback zal komen van Gooische Vrouwen .

Woningen Tjitske Reidinga

In de serie woont Tjitske in een prachtige villa in Het Gooi. In het echte leven heeft de actrice een iets minder riante woning. Ze woont namelijk in een appartement in Amsterdam. Ze verwierf dit appartement voor 390.000 euro. Ze woont, dus wel een slagje kleiner in het echte leven dan in de serie, maar zeker niet verkeerd.
Zie hieronder links de villa van Claire en rechts de woning van Tjitske.
tjitske reidings gooische vrouwen bbkopie

Woningen Lies Visschedijk

In de serie woont Lies Visschedijk in een mooi landhuis. Ook zij moet het in het echte leven doen met een iets kleinere woning. De actrice woont namelijk, net zoals haar vriendin Tjitske, in een appartement. Ze heeft dit appartement voor 499.000 euro gekocht.
Zie hieronder links de villa van Roelien en rechts de woning van Lies.
lies visschedijk gooische vrouwen bb

Woningen van Susan Visser

Ook Susan Visser woont in de serie in een prachtig landhuis in de serie. Ook haar echte huis lijkt niet op die in de serie. Susan heeft namelijk ook een appartement in Amsterdam net als haar vriendinnen. Het is niet bekend voor welk bedrag ze dit appartement heeft gekocht, maar het zal ook al gauw een paar ton zijn.
Zie hieronder links de villa van Susan en rechts de woning van Anouk.
susan visser gooische vrouwen bb

Woningen Linda de Mol

Linda de Mol is een grote bekendheid in de mediawereld. In de serie Gooische Vrouwen heeft ze een prachtig landhuis, maar zal ze, net zoals haar vriendinnen, ook in een mooi appartement in Amsterdam wonen?
Het antwoord is nee. De woning van Linda komt een stuk meer overeen met die in de serie. Ze heeft een prachtige villa, die heel toepasselijk, in Het Gooi ligt.
Zie hieronder links de villa van Linda en rechts de woning van Cheryl.
linda de mol gooische vrouwen bb