Dit is hoe lang we nog kunnen genieten van Wie is de Mol? 2024

Entertainment
zondag, 14 januari 2024 om 14:30
ontwerp zonder titel 2024 01 10t104759094
Het langverwachte nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is eindelijk begonnen en de spanning neemt toe. Maar hoelang mogen we nog genieten van deze zoektocht naar de sluwe Mol?

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS . Het programma is gebaseerd op een Vlaams format en vormt een avontuurlijk spel waarin tien of elf bekende Nederlanders uitdagende opdrachten uitvoeren in het buitenland. Onder deze kandidaten bevindt zich de mol, die stiekem probeert het spel te saboteren, terwijl de anderen hun best doen zoveel mogelijk geld in de pot te verzamelen door de opdrachten succesvol uit te voeren.
Buitenom alle nieuwe leuk en spannende ervaringen die je rijker wordt, door je deelname aan het programma en niet te vergeten de gratis tickets die je krijgt naar het buitenland, blijft het ook nog de vraag of de kandidaten er een zakcentje aan verdienen. Maar dat is helaas niet zo. De deelnemers van Wie is de Mol? ontvangen geen vergoeding. De ervaring van deelname zelf is al waardevol en het programma biedt een platform voor aanzienlijke naamsbekendheid, dankzij zijn immense populariteit.

Start van het 24ste seizoen

Vorige week zaterdag ging het 24ste seizoen van Wie Is de Mol?
van start met een opwindende eerste aflevering. Dit resulteerde direct in tal van aanwijzingen en verdachte BN'ers. Goed nieuws voor alle Molloten: er staan nog genoeg afleveringen van dit speurrijke spelprogramma op het programma!
Dit seizoen vindt het spel plaats in Mexico en de eerste aflevering bracht al prachtige beelden van dit Zuid-Amerikaanse land met zich mee. Kijkers genoten van de kleurrijke scènes in Mexico-Stad, waar de deelnemers zich in een levendig feest bevonden. De Mol toonde meteen zijn of haar brutale kant door actief deel te nemen aan het feest en de kandidaten persoonlijk de hand te schudden.

De finale

Het vierentwintigste seizoen telt 10 afleveringen, wat betekent dat we twee volle maanden kunnen genieten van Wie is de Mol? De onthullende finale staat gepland voor zaterdagavond 9 maart, waarbij we eindelijk te weten komen welke BN'er schuilgaat achter de sluwe Mol.
Op dit moment is nog niet duidelijk of fanatieke kijkers de finale, zoals in voorgaande jaren, live kunnen bijwonen.

Deze deelnemers doen mee

Dit seizoen zullen acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek
, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère , artiest Babs Schutte , presentator Fons Hendriks , cartoonist Jip van den Toorn , dragqueen Justin Mooijer , actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk deelnemen aan het programma.