Olcay Gulsen verwerft het appartement van Ruud de Wild

Entertainment
zondag, 14 januari 2024 om 13:30
ontwerp zonder titel 2024 01 09t143439618
In 2022 verwierf Ruud de Wild het appartement onder dat van Olcay Gulsen, terwijl ze op dat moment een relatie hadden. Nu zijn de twee uit elkaar en Ruud heeft zijn woning te koop gezet.

Ruud en Olcay

In augustus vorig jaar maakten Olcay Gulsen en Ruud de Wild bekend dat zij een punt achter hebben gezet achter hun relatie. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken”, vertelde het stel over de breuk. “We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.” Volgens Ruud waren ze al maanden voor de aankondiging uit elkaar .
Zes jaar geleden kruisten de paden van Ruud en Olcay elkaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ruud was meteen onder de indruk van Olcay. Hun relatie kende zowel hoogte- als dieptepunten, waaronder hun gezamenlijke deelname aan het televisieprogramma The Masked Singer .

Moeilijk periode

Een van de meest ingrijpende momenten in hun relatie was de diagnose van darmkanker
bij Ruud. Ondanks deze moeilijke periode ontving hij in de zomer van 2021 het hoopvolle nieuws dat hij volledig is hersteld van kanker. Dit positieve bericht bracht niet alleen vreugde, maar ook een bewustwording van de noodzaak van regelmatige gezondheidscontroles gedurende de rest van zijn leven.
Na het beëindigen van haar relatie met Ruud lijkt Olcay het vrijgezellenleven wel prima te vinden. “ Ik ben niet aan het daten. Ik ben oké en niet op de markt “, vertelt ze aan Weekend
tijdens de JFK Greatest Man 2023 event in Holland Casino Amsterdam. Ruud en Olcay hebben ook nog steeds contact .

Appartement

Na de breuk verwierf Ruud een nieuwe woning in Amsterdam, gefinancierd met een totale hypotheek van 1,8 miljoen euro. Hierdoor werd hij eigenaar van een aanzienlijke schuld van miljoenen. Gelukkig is daar zijn voormalige partner Olcay.
Olcay heeft pasgeleden het appartement onder het hare, dat oorspronkelijk van Ruud was, gekocht. Hiermee heeft ze hem bevrijd van een hypotheek van 1,5 miljoen euro. Dit genereuze gebaar markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor Olcay.
De exacte aankoopprijs van het appartement is op dit moment nog niet bekend.